Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek egy lánnyal, akit egy társkereső oldalon ismertem meg?
A téma vagy jön magától, vagy nem.
Hívd meg randira.
#1 - ráadásul olcsón tudjon jót főzni, az sem elhanyagolható... :D
Beszélgess vele bármiről, hiába adunk tippeket, 1-2 nap alatt elfogy és akkor megint nem lenne ötleted.. Az úgy nem szerencsés, főleg ha esetleg hosszabb távra gondolkodsz.
Kerdezz rola minnel tobbet.
PS.En ha ujbol kellene megismerkednem valakivel azt megkerdeznem hogy tudsz uszni?
Lehet hogy lenyegtelen dolognak szamit, de nekem ez a legfontosabb kriteriumom lenne a jovoben..
Mert sajnos a mostani parom nemtud, betegesen fél a viztol mint a macska, en meg imadok es ez nagyon lehangolo..
Szerintem találkozzatok élőben, lehet, hogy ott könnyebben meg, meg amúgy is, ha társkeresés a célotok, akkor minél előbb találkoztok élőben, annál jobb. Főleg ha az első beszélgetésnél szimpik voltatok egymásnak.
Én a barátommal 2 éve együtt vagyok, élőben teljesen jól el tudunk beszélgetni bármiről órákig, de neten néha akadozik a társalgás, mert úgy azért mégis más, személytelenebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!