Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbízhatóak a társkereső oldalak?
Én próbálkoztam egy darabig, de eddig csak negatív tapasztalatom volt.
Kapásból regi után jönnek a kedvenc leveleim, ki mennyit fizetne ha nézném miközben ezt-azt csinál.
Aztán vannak a nem túl udvarias egyének, akiknek semmi sem jó: ha nem válaszolok rögtön, az is baj; ha egyáltalán nem írok, az is baj; ha megírom, hogy sajnos nem őt keresem, az is baj. :/ Ilyenkor kapok persze hideget-meleget, és sok mindent megtudok a vallásomról, etnikumomról, meg anyám és a saját foglalkozásomról is.
Ha valaki esetleg van olyan normális, hogy elmegyek egy randiig, akkor is általában csalódom. Vagy becsapós képet töltenek fel, vagy nem tartják magukat a megbeszélthez. Én mindig megmondtam minden ilyen randim előtt, hogy figyelj, életben mindenki más, akármilyen jó fej az ember online, életben hozzájön egy csomó plusz, kisugárzás, kémia, akármi. Teszünk egy próbát, nem ígérünk semmit, ki tudja, talán én nem fogok bejönni neked, talán te nem nekem, de az is lehet hogy tetszünk majd egymásnak.
Persze ilyenkor mindenki okézza a dolgot, hogy ez csak olyan terepszemle, nincs benne semmi. Aztán amikor megmondom neki, hogy ne haragudjon meg de sajnos ennél több találkát nem akarok, akkor megint jön a hideg-meleg zuhany. :S Ha egyszerűen nem szimpatikus valaki, akkor nem erőltetem, ezt pedig nem szeretik elfogadni.
Szóval én felhagytam az ilyen oldalakkal. :D
De ezek csak az én tapasztalataim.
Egy barátnőmnek pl. kapásból jó élménye volt: elsőre kifogott egy olyan fiút, akivel kölcsönös volt a szimpátia személyesen is, és sokáig együtt jártak. :)
Én nő vagyok, és ahogy regisztráltam a társkeresőkre (többet kipróbáltam), rögtön jött a sok magányos, lúzer, szexéhes pasitól a sok üzenet, el se tudtam olvasni, annyi.
Végül inkább én írtam olyanoknak, akik nekem tetszettek, lett is belőle randi, de annyira vegyes a tagság, hogy mindig kifogtam a leggázabb pasikat, még ha a képe meg a leírása jó is volt, élőben mind defektesnek bizonyult. Lelkileg, testileg, kommunikációképtelen, munkanélküli, buta, alacsony, rossz fogú, ápolatlan, szűz, anyuci kedvence, önkritika nélküli, nagypofájú, de semmi tartalom mögötte... akárhogy, de nem álompasik.
Azóta inkább a személyesen ismerkedek, baráti körben, ott legalább normális emberek vannak általában.
23/N
még annyit, hogy egy barátnőmet majdnem megerőszakolta egy srác, akivel hosszas és mély üzenetváltás után talizott
de élőben nem olyan volt a srác, ezért a barátnőm megmondta, hogy inkább hagyják egymást, ekkor a srácból előtört az állat és elkezdte rángatni a lányt
na ez is arra indított, hogy inkább megbízható helyen, baráti társaságban ismerkedjek
egy fokkal biztonságosabb
Nekem nem jók a tapasztalataim! Fent voltam kb 4 társkeresőn nagyon sokan likeoltak írtak de sajnos a tapasztalatom az 9-ből nős vagy barátnő mellé keres szeretőt a 10. pedig 10-15 évvel fiatalabb volt nálam. Elkeztem velük chatelni első szava szia mi a második? Milyen pózban szeretem? szerintem undorítóvá vált a mai világ pedig abszolúte nem vagyok konzervatív én is szeretem az egészséges szexet de mindennek ban határa. A másik amit természetesen kiírtam ,hogy tartós kapcsit keresek ez valahogy mindenki figyelmét elkerülte.Ha elmentem randira rögtön szexelni akart kb 95%-a.
De van pozitív élményem is a mostani barátom ott ismertem meg egyenlőre még minden nagyon szép 1 hónapja ismerem . Neked sok sikert!
Az én benyomásom a netes nőkről: rengeteg magától elszállt diplomás hercegi adoniszt kereső elvált gyerekes tucatp_csa.
34 ffi
Én lányként abszolút azokat tapasztalom, amiket itt korábban leírtak már. Annyit még azért hozzátennék, hogy hiába van megadva, hogy kb mégis milyen pasit keresek, a "jelentkezők" kb 70%-a a közelében sincs annak. Vannak akik egy-két levél után eltűnnek, ha meg eljutottam odáig, hogy találkozzak velük, akkor ott ért a meglepetés, mert a kép amit láttam róla min. 2 évvel ezelőtti volt.
Szóval összességében eddig nem jártam sikerrel, de még próbálkozom. :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!