Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell elhivni a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell elhivni a nőket randizni?

Figyelt kérdés
nem értem, hogy másoknak miért megy ez ennyire könnyedén, hogy pár nap mulva, vagy akár már másnap találkoznak kettesben, tök mindegy hogy társkeri vagy valahol leszolitotta, tehát most a barátikörös cécót hagyjuk ki a számitásból. Van egyfajta stilusom, ami azoknak a nőknek jön be, akiknek szeretném, de hogy ilyen pár levélváltásból randira eljöjjenek, hát én ezt sosem fogom felfogni, hogy csinálják. Tudományt is bevetem, mások meg csak irkálnak valamit mindenféle koncepcio nélkül, aztán a lány beleegyezik. És nem ilyen focista jellegű férfiállatok randiznak csak, tehát nem csak azok akik valoban értenek a nőkhöz, hanem tök átlag fiukák is. És most tényleg irjam meg hogy találkozni akarok? Nem elhet ennyire egyszerü, pedig öszintén csak ezt akarnám! Ja a másik oldala az éremnek pedig az, hogy a lányok is gyakorta nyálcsorgatva akarnának már találkozni a fiuval.

2012. ápr. 15. 21:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mert túlpörgöd az egészet, levágják, hogy nem önmagad adod, csak erőltetett ez az egész ("mindenáron legyen valami")
2012. ápr. 15. 22:01
 2/19 anonim ***** válasza:
Ja, honnan veszem mindezt? "Tudományt is bevetem"...
2012. ápr. 15. 22:02
 3/19 A kérdező kommentje:

NEM, akkor majd ülök és várom a csodát!

tudod mennyire küszködök azzal, hogy visszatartsam az ingert, hogy irjak a lánynak? De nem teszem, mert ha érdekelném, akkor irna ő magától, de hát nem irnak :D

és ez itt a baj. Én villogtatom a humoromat, nem is nézek ki szarul, nem igaz, hogy senki sem tart potenciális partnernak.

2012. ápr. 15. 22:03
 4/19 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha találkozni akarsz vele, akkor igen, azt kéne írnod neki, hogy találkozzunk.
2012. ápr. 15. 22:04
 5/19 A kérdező kommentje:
és ő meg azt mondja magában, hogy: HÁT MÉGIS MI A HÉCCENTSÉGÉRT TALÁLKOZZAK VELE? SEMMI NINCS AMIATT TALÁLKOZNOM KELLENE VELE.
2012. ápr. 15. 22:05
 6/19 A kérdező kommentje:
és általában kifogások, hülyébbnél hülyébbek jönnek, pedig ha le akarna rázni, arra sokkal megnyugtatóbb és egyszerübb mod van, minthogy fogyassza az energiáját azzal, hogy továbbra is huzzuk egymást.
2012. ápr. 15. 22:06
 7/19 anonim ***** válasza:
AKTUÁLIS NÁLAM!! Figyelj én egy nagyon stresszélős ember vagyok ha nőről van szó. Isten tudja, hány lánynál próbálkoztam már, de vagy le se szart, vagy átvert a palánkon. Most nagyon lazán kötetlenül magamat adva beszélte megy helyi lánnyal és holnap megbeszéltem vele egy talit. Ne tervezgess, mert nem jön be. Hagyd hadd vigyen az ár magával. És ne úgy kezd a gondolkodást, hogy ezt most randira kell vinni. Beszélgess vele és egy kicsit később kérdez rá. Nem vagyok, se izomkolosszus, se pénzes csávó menni fog neked is.
2012. ápr. 15. 22:11
 8/19 A kérdező kommentje:
jóélet, most nem felvágok, de csináltam már olyat, hogy valami 25 éves milfhez dumáltam fel magam éjjel, miután elkisértem teszkóba, dugás nem volt, mert elbénáztam, de látod képes vagyok rá, meg sok mindenre képes voltam eddig is, vannak elég vicces történeteim, de hogy ez teljesen nem konzisztens, az kicsit aggasztó.
2012. ápr. 15. 22:13
 9/19 A kérdező kommentje:
akivel sokat dumálok az annál inkább nem akar majd találkozni, mert csak gyártódnak a kifogások...a nők mindenből kifogásokat gyártanak tudat alatt.
2012. ápr. 15. 22:14
 10/19 anonim ***** válasza:
te figyelj, és miért akarsz mindenképp valami nővel randizni? mindegyik annyira vadul megtetszik? nekem még fotók alapján se tetszett meg senki se a BAdoo-n, ezért lekoptattam az összeset. Miért nem csak azt hívod, aki tényleg, igazán, tökre és baromira tetszik?? A többivel úgyis csak időt vesztegetnél, akitől meg tényleg akarsz valamit, az igent fog mondani. Nem kell ide praktika. Kölcsönös szimpátia, az kell. Addig a kutyát nem fogja érdekelni a tréfás anekdotáid, vagy hogy hanyas a karod. Add önmagad, és tényleg semmi stressz. Ha meg nem jön össze a randi, annak biztos oka volt.
2012. ápr. 16. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!