Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell elhivni a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell elhivni a nőket randizni?

Figyelt kérdés
nem értem, hogy másoknak miért megy ez ennyire könnyedén, hogy pár nap mulva, vagy akár már másnap találkoznak kettesben, tök mindegy hogy társkeri vagy valahol leszolitotta, tehát most a barátikörös cécót hagyjuk ki a számitásból. Van egyfajta stilusom, ami azoknak a nőknek jön be, akiknek szeretném, de hogy ilyen pár levélváltásból randira eljöjjenek, hát én ezt sosem fogom felfogni, hogy csinálják. Tudományt is bevetem, mások meg csak irkálnak valamit mindenféle koncepcio nélkül, aztán a lány beleegyezik. És nem ilyen focista jellegű férfiállatok randiznak csak, tehát nem csak azok akik valoban értenek a nőkhöz, hanem tök átlag fiukák is. És most tényleg irjam meg hogy találkozni akarok? Nem elhet ennyire egyszerü, pedig öszintén csak ezt akarnám! Ja a másik oldala az éremnek pedig az, hogy a lányok is gyakorta nyálcsorgatva akarnának már találkozni a fiuval.

2012. ápr. 15. 21:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

olyan nőket hivok, akikkel egyáltalán tudunk kommunikálni, nehogy azt hidd mrá, hogy fűt-fát...de am még ha bele is mennek, hogy találkozzunk, akkor is jönnek elöbb utobb a kifogások. Most pl a felső 10000-hez tartozó személy lányával fogok találkozni csütörtökön, ha nem kezd el hisztizni...a faterját még a wikipedia is nyilvántartja :D

olyan lány, hogy internetröl még nem találkozott senkivel, meg amugy se nagyon randizott senkivel se 20 éves kora ellenére.

2012. ápr. 16. 19:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez esetben a Te szüleidnek is a felső 10 ezerbe kell tartoznia, hogy belemenjen a találkozásba. Mért nem hívsz el egy olyan lányt, aki nincs ennyire elkényeztetve?
2012. ápr. 24. 19:14
 13/19 A kérdező kommentje:
hát mult hét csütörtökön olyan lánnyal találkoztam, akinek az apja valami egyházmegyei főjegyző, szal akárhogy nézem felső 10000.
2012. ápr. 24. 19:54
 14/19 anonim ***** válasza:

maximum felső középosztály.

És még a nőket érdekli csak a pénz..

Olyan szánalmas vagy, kit érdekel ki a családja... annyira nem számít ez...

2012. ápr. 24. 20:18
 15/19 A kérdező kommentje:
nem a származása miatt tetszik, hanem amiatt, hogy a családi származása miatt művelt és szép.
2012. ápr. 24. 21:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy be vagy fosva magadtól. Ez a baj. Tudod hogy kell elhívni őket? Ennyit írsz: "randizzunk" ...
2012. ápr. 28. 12:14
 17/19 A kérdező kommentje:

pf...nyilván ennyitöl eljönnek...ennyire nem egyszerü az élet.

egyébként a kérdés kiirása óta már találkoztam egy szép kislánnyal...az apja valami egyházmegyei föjegyző...szal elég elit

szerdán meg 5 óra ismerettség után megdugtam egy ilyen szolis szöke diszkós picsuszt.

de továbbra konzisztens nálam az, hogy most a nők AKARJANAK velem találkozni...most pl ha egész nap ülnék társkeresőn, alig találnék egy vállalható nőt, aki találkozna velem, de inkább nem találnék...

2012. ápr. 28. 12:25
 18/19 anonim válasza:
Nos, őszintén? A nő jellemétől függ. Szeret moziba járni? Akkor először próbálkozz azzal. Utána hívd meg valamit enni, és érdeklődj nála, hogy miket szeret: a következő randitok már meg is van. De hogyan hívd el? Gondold át (pl. a nő a Clara): Szia Clara, arra gondoltam, elmehetnénk együtt mozizni. Az érzelmeket látni fogod az arcán, hidd el. Ha úgy néz ki, nemet mondana, nem próbálkozz tovább. Ha örömet vélsz látni rajta, csak HAJRÁ!:)
2012. ápr. 28. 14:09
 19/19 A kérdező kommentje:
én csak azt látom, hogy foggggalma nincsen mit akar, mert tudja hogy ha eljönne még egyszer randizni, akkor smárolnánk. Az ezzel járó bonyodalmakat meg nem akarja. Inkább ül otthon, ahol semmi sem történik.
2012. ápr. 28. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!