Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS, randizni hívtam valakit badoon, véletlenül, akit nagyon nem kellett volna. Hogyan tudom visszavonni a jelölést?
Sehogy, mostmár el kell vele menned randizni, akkor elhív egy második randira, majd elmentek többször is, összejöttök, együtt éltek majd, vesztek kocsit, lakást, születik egy gyereketek, akit majd el kell tartonotok, minimálbérből, suli, majd egyetemre megy, informatikai mérnöknek, kitanulja a szakma csínyját-bínyját, perfect hacker lesz, majd ő medmutatja, hogy ezt hogy kellett volna megcsinálni, megcsinálod, aztán dobod a párod a gyerekkel, majd élsz tovább mintha mi se történt volna.
Szerintem ez a legjobb megoldás.
Micsoda valsz! xDD
Ezt jol kitalaltad! :P
12:19 ! Egy állat vagy! XDDDD
Kérdező!Írj rá nyugodtan,hogy bocsi véletlen volt,vagy az öcsé-húgod-kuzinod szórakozott,amíg kimentél egy cigire-pisire-kakira.... :D
Igazán nincs mit! Én is így oldottam meg.
A 2. voltam.
Hát ez jó... .D (2.-nak)
Am Én is azt tanácsolnám, hogy írd azt más szórakozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!