Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy ma sok lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ma sok lány az ilyen 50kg-os nagy hajú srácokra bukik?

Figyelt kérdés

Eléggé bánt hogy van egy lány, aki nekem tetszik, de neki olyan pasi kell, aki sovány, egyeltalán nem izmos, és nagy vasalt haja legyen neki... Múltkorjában nekem is nagy volt a hajam már a szemembe is lógott, levágattam kisebbre, erre ilyet ír facebookon nekem az a lány, hogy "így kezd emberi fejem lenni" -.-... Lehet az is hogy túl ronda vagyok? Egyébként nem vagyok emos, mégis annak tartanak sokan, hogy úgy nézek ki, de nem értem hogy mit esznek azokban a fiúkban...

Egy kép rólam, hogy meg tudjátok állapítani mivel lehet itt a gond:

[link]

2012. ápr. 23. 14:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hat szerintem ha a hajadat nezi ez mar nem kicsi egy sracnak! amugy en az ekkora hajtol is frazt kapok! nem szeretem ugy hogy ha csak a hajader szeretne valaki azt hagyd a francba! te se a lanynak a hajaba leszel szerelmes! vagy nem?
2012. ápr. 23. 14:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát nem kicsi az én hajam sem, de nem vagyok emo, kiskorom óta nagy a hajam, nekem ez tetszik, hát igaz nekem sem a lány haja tetszett meg, de amúgy kérdeztem a csajt mi tetszik neki az ilyenekben, mondta a haja meg az arcuk, ezt a kettőt nézi
2012. ápr. 23. 14:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen hajam van egyébként (fiú) de nekem maximum viccből mondják h bieber vagy h emó de komolyan soha sem ...
2012. ápr. 23. 15:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Még annyit lefelejtettem h az a lány aki ilyet ír h "így kezd emberi fejem lenni" azt nem hogy otthagynám és nem érdekelni de arra érzek késztetést h felakasszam
2012. ápr. 23. 15:05
 5/11 anonim ***** válasza:

lehet, hogy az arcod nem tetszik a csajnak

a hajad elég hosszú, azzal nem lehetne baj, ha ilyenekre bukik, de lehet nem vagy elég jóképű

ahelyett, hogy egy csaj miatt össze-vissza változtatod a külsődet, találj magadnak egy lányt, aki olyannak szeret, amilyen vagy

nem a hajon múlik a szerelem

pláne, akit már győzködni kell, hogy szeressen beléd, az már nem normális

2012. ápr. 23. 15:06
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát nem győzködöm, hanem ő írt nekem hogy tetszek neki satöbbi, aztán utána meg egy idő után mondja hogy neki más tetszik:/
2012. ápr. 23. 15:14
 7/11 tetris ***** válasza:
Tök normális kinézeted van, helyes srác vagy. Találsz még ezer más lányt is. Ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen vagy. A bőréből nem bújhat ki senki. Főleg senki kedvéért ne csinálj bohócot magadből. Ha annak a lánynak nem vagy így jó, akkor inkább keress másik lányt. Van annyi.....
2012. ápr. 23. 15:31
 8/11 anonim ***** válasza:
a 14 évesek :D
2012. ápr. 23. 22:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Amíg úgy nézel ki, mint egy ápolatlan hajléktalan, addig nem is lesz csajod! Talán kezd a holnapi napod egy fodrásznál.
2012. ápr. 24. 00:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Hát köszi szépen...-.- Amúgy meg ápolt vagyok, mosok fogat mindennap, meg fürdök is, de a szavaidból ítélve szerintem te vagy ápolatlan, igénytelen...
2012. ápr. 24. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!