Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok segitenetek?
Figyelt kérdés
Lanyok nektek mar volt olyan hogy irtak valamit interneten ami nagyon tetszett nektek es felkeltette az erdeklodeseteket a fiu utan aki irta? Hs igen minek orulnetek ha irnanak nektek?
18/F
2012. ápr. 22. 21:31
3/13 A kérdező kommentje:
Ha lehet normalis valaszokat legyszives...
2012. ápr. 22. 21:34
4/13 anonim válasza:
"milliomos vagyok és mindet rád akarom költeni"
5/13 anonim válasza:
4 válaszolóval értek egyet :D szerelem első látásra *.* :D
6/13 anonim válasza:
5. válaszolóval értek egyet. Jó helyzetfelismerés első látásra.
7/13 anonim válasza:
Ha tetszett a lanynak, amit irtal, akkor csak kepes vagy összehozni valami folytatast!
Jobb, ha ezt nem masokra bizod, mert amikor elöben beszelsz majd a lannyal sem fog sugni senki. Tudom, közmondasos, de leny önmagad, ne feszülj ra! Ha ez nem jön be neki, akkor egyszerüen nem te kellesz neki. Ha megis, akkor viszont tudod, hogy tenyleg a te sajat stilusodat kedveli!
8/13 Advocatus Diaboli válasza:
A 7. válaszoló kiütéssel nyert
9/13 A kérdező kommentje:
Nem ertitek... Nem irtam senkinek semmit csak ha esetleg valaki irna ertelmes dolgot esetleg felhasznalnam!
2012. ápr. 22. 21:57
10/13 Advocatus Diaboli válasza:
Nem érted...Nem segíthetünk, mert a netes része még az egyszerűbb része.
Ha ebben is segítség kell, akkor a többi részét felejtsd is el.
Tessék ez még rímelt is;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!