Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelent?

Figyelt kérdés
Buszon van egy srác. Nagyon bejön nekem minden szempontból és néha néha úgymond szemezünk, de néha már én sem tudom, mert olyan fura. Mikor ránézek akkor hirtelen elveszi a tekintetét. Ha meg tényleg kicsit egymásba felejtkezünk akkor megint. Múltkor mikor leszálltam benéztem az ablakon ránéztem ő oda lesett de mikor észrevettem hogy nézem azonnal elnézett. Ez most akkor mi?

2012. ápr. 21. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Kicsit félénk. Barátnőmmel dettó ugyanez történt. Végül összejöttek és boldogan éltek 4 hónapig együtt...

Bár igazából más helyen találkoztak véletlenül és elkezdtek beszélgetni:)

2012. ápr. 21. 14:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem mer kezdeményezni. Szólítsd meg. Amúgy hány évesek vagytok?
2012. ápr. 21. 14:36
 3/10 Shanokk ***** válasza:
Ez egy nyomi, akinek bejössz és nem mer leszólítani. Ha akarst tőle valamit szólítsd le.
2012. ápr. 21. 14:37
 4/10 A kérdező kommentje:
én 16. Ő szerintem olyan 17-18. De én nem merek odamenni. Sokszor kezdeményeztem már de mind elbukott :(
2012. ápr. 21. 14:37
 5/10 anonim ***** válasza:

"Sokszor kezdeményeztem már de mind elbukott :( "

Mi miatt? Csúnya vagy?

2012. ápr. 21. 14:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem.. sportos a testalkatom, és az öltözködésem is. 180cm magas vagyok, szőke vállig érő hajam van. Egy picit sminkelem magam. Mellben és popóban is jól nézek ki mármint minden fiú ezt mondja. Csak valahogy nekem nem az jön be hogy egy lány fusson egy fiú után :S És mindig én írtam rá az illetőre aztán meg elhajtott mert mással összejött :(
2012. ápr. 21. 14:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. ápr. 21. 19:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Tetszel neki. Dugd meg!

De előbb szólítsd meg. pl. "Jó a felsőd"És elsétálsz. Ezután jönnek a kannibálok és megesznek.

Nagypapi.

2012. ápr. 21. 19:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Fene se tudja.. én pasi vagyok,de nem szabad mindíg azt elhitetni a lánnyal hogy neked is tetszik:P én spec szeretem ha ő kezd el nézni először és nem én őt.. :) Annál jobban provokálja magát ha látja hogy téged nem érdekel, hogy felkeltse a figyelmedet:)
2012. ápr. 21. 20:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Hmm ismerős az ablakos téma...Leírnád nekem merre utazol? köszi :D
2012. ápr. 25. 20:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!