Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az zavarna titeket, ha egy fiú nagyon szétszórt?
Úgy értem, néha azt se tudja hol áll a feje, amúgy okos,csak hát ez a szétszórtság,
meg vicces jóképű,
viszont ami nem érdekli azzal nem törődik,sokmindent elfelejt . Néha azt is elfelejti milyen nap van éppen, szórakoztató szeméyliség,és elég kiszámíthatatlan,de nem tehet róla,egszerűen ilyen.
én dettó ilyen vagyok, szóval nem zavarna egyáltalán.
16/L
hmmm... én nagyon ilyen vagyok, amit leírtál, szóval épp elég, ha én ilyen vagyok, a pasi legyen összeszedett, hogy legalább egyikünk tudja, mi az ábra. :)
21/N
Öcsém barátnője pont ilyen, elképesztő szétszórt a csaj, folyton szerte hagyja a cuccait, itt felejti a fontos vackait, tangákba botlok a konyha közepén, félelmetes...
Nemtom, kedves kiscsaj, nincs vele baj, de halálra idegesít, hogy mennyire szétszórt és sz.rik a holmijaira, meg mindenre. Egyáltalán nem alkalmazkodik semmihez, és úgy zavar, hogy nem is én járok vele. :D
Valszeg a saját pasimtól elvárnám, hogy legyen összeszedett már egy bizonyos kor felett.
21L
Engem nagyon zavarna, mert majdnem, hogy az ellentéte vagyok.
Ilyen személyeknél az bosszant a legjobban, hogy volt valami jó kis közös emlékünk, de az illető olyan szétszórt, hogy még arra sem emlékszik, hogy megtörtént. A legjobb barátnőm is ilyen, nem egyszer kaptunk össze ezen. Nagyon bántó tud lenni. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!