Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavarna a szakáll? Meg lennétek lepődve, ha a pasitok hirtelen kitalálná, hogy növeszt egyet? Tetszik egyáltalán a szakáll?
Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 17:52
1/12 anonim válasza:
Van, akinek jól áll, pasimnak is van.:) Növeszd meg, aztán majd eldöntitek, hogy tetszik-e.
2/12 anonim válasza:
Jártam már kecskeszakállas pasival. Igaz, nagyon kicsikére növesztette meg, de nekem tetszett.
24/n
3/12 anonim válasza:
Bárcsak a pasim is ezt gondolná! Nekem nagyon bejön a szakáll, de a barátomat még egy kis kecskeszakállra is alig tudom rávenni.
4/12 anonim válasza:
Ha nem a földet verdesi, akkor kifejezetten férfias. A bajuszt viszont nagyon nem szeretem, főleg a fiatalabbaknál - az valahogy annyira... tróger. 18l
5/12 A kérdező kommentje:
Ez full beard lenne, azaz teljes szakáll.
Mindenütt meghagynám. Ez is tetszik?
2012. jan. 12. 18:02
6/12 anonim válasza:
igen bejön nekem csak a teljes szakkállasak jönnek be
7/12 anonim válasza:
nekem az ilyen tetszik, a hosszabb nem jön be.
8/12 anonim válasza:
Nekem nem jön be.Kivéve ha Keanu Reeves lenne a párom.
Szóval vagy egyenletes borosta,vagy teljesen csupasz.(ez mindenre vonatkozik).
9/12 anonim válasza:
Uhh, a képen lévő eléggé jó, mármint a szakáll, nekem ez a kedvenc fazonom.
A full is jó, ha szép. Nálunk a férfiak szakállt viselnek, és néhánynak nagyon hülyén néz ki az a hosszú, de csak pár szál.
10/12 A kérdező kommentje:
Hetedik!!! Ilyenre gondoltam, igen!
2012. jan. 12. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!