Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányok, titeket zavarna, ha a barátotok ajándékozás helyett inkább kitalálna valami jó programot arra a napra?
Igazság szerint nem szeretek ajándékot venni, sosincs ötletem, hogy mit lehetne. Meg amúgy is többet ér szerintem egy egész napos program, mint valami vacak tárgy. Titeket zavarna, ha a barátotok inkább elvinne moziba / étterembe vagy hasonló helyekre születésnap / névnapkor, ajándékozás helyett?
18/F
Ez sok mindentől függ. Én azt szeretem, ha kitalál nekem az illető egy valóban személyre szóló ajándékot. Pont azért, mert nem egyszerű, utána kell járni, gondolkozni kell rajta.
De a program se rossz, de azért valami kis emléket adj neki.
Zavarna?? :D Én nagyon örülnék neki, szerintem tökéletes "ajándék"! :) És egyetértek, sokkal többet ér annál, mint ha vennél valami kis csecsebecsét, amit fölrak a barátnőd a polcra és ott fog porosodni.
22L
Mikor írtad, hogy programok valami komolyabb dologra gondoltam... moziba?! A barátnőimmel járok moziba hétköznap, csakúgy. Nekem ez speciál nem lenne ajándék. Ha már program, légy kreatívabb, mondjuk kedvenc együttesének koncertje.
Sajnos viszont, hogy ha nincs ötleted ajándékra, akkor nem ismered azt a lányt, ami azt jeleni, hogy nem is érdekel. Ha egy pár egy hullámhosszon van, és imádják egymást, akkor mind a kettő mindent tudni akar a másikról. Persze 10-20 év együttlét után már nehezebb ajándékötletet kitalálni. Dehát te még csak 18 vagy.
A közös programot sokkal jobbnak tartom, mint a "vegyél neki valamit" nekem a bizsu, csoki, virág, parfüm eleve nem tetszik, ajándékként meg végképp csak annyit mutat, hogy semmi személyes nem jutott eszébe, és vette a "szokásost".
Ékszert - akár bizsu, akár valódi, nem egyszerü akárkinek is venni, mert ez izlések nem egyformák.
Az édességeket nem szeretem, a vágott virág nekem egy félhalott valami, ha virág, akkor élö, cserepes, de azt sem egyszerü tudni, hogy mi tetszene, meg mit tudok tartani, a parfüm meg még nehezebb, mert a legtöbb illat nekem nem kellemes, ezen kivül a börön máshogy érzödik, mint az üvegben.
Akkor egy jól kigondolt program már sokkal értékesebb, de természetesen olyannak kell lennie, ami mindkét felet érdekli (pl. nem a klasszikus focimeccs, ahol a lány halára unja magát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!