Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatalabb lányok, titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb lányok, titeket zavarna, ha a barátotok ajándékozás helyett inkább kitalálna valami jó programot arra a napra?

Figyelt kérdés

Igazság szerint nem szeretek ajándékot venni, sosincs ötletem, hogy mit lehetne. Meg amúgy is többet ér szerintem egy egész napos program, mint valami vacak tárgy. Titeket zavarna, ha a barátotok inkább elvinne moziba / étterembe vagy hasonló helyekre születésnap / névnapkor, ajándékozás helyett?

18/F

2010. dec. 5. 01:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon örülnék. 31 éves vagyok és csak ritkán jutok el moziba, vagy étterembe. Szerintem jó ötlet, csak olyan étterembe vidd, aminek biztos örülne. Én egyszer 23 évesen húsdarálót kaptam. Drága volt, meg tök jó, de akkor nem örültem.
2010. dec. 5. 08:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nagyon örülnék neki.Úgy fognám fel az egészet, mint egy különleges ajándékot, hiszen az is:) Mindenkitől tárgyi ajándékot kapok, vagy távolabbi rokonoktól pénzt.Ez pedig egy "egyedi" ajándék lenne.

Bár én a helyedben közös programnak nem a mozit választanám.Az inkább hétköznapi, bármikor elmehettek moziba, amikor kedvetek és időtök van.Viszont ha színházba mennénk, annak nagyon örülnék.

Én speciel 2-3x voltam színházba, de akkor élveztem és tetszett az előadás, ha lenne lehetőségem szívesen elmennék.Ezért ha egyszer majd a barátom két jeggyel lepne meg egy előadásra biztos, hogy nagyon örülnék!:)

Vagy egy kirándulás.Évszaktól függően kiválasztasz egy szép tájat, várost, ahova elmentek akár egy napra, akár két-három napra.

Rengetegszer voltam már a Mátrában, télen, nyáron, tavasszal és ősszel is.A Mátra tipikusan az a hely számomra, ahol minden évszaknak meg van a maga varázsa.Tavasszal látni, ahogy ébredezik a természet, nyáron a kellemes meleg, a virágok, fák, ősszel a színes falevelek hullása, télen a hófehér, havas tájon megcsillanó kis napfény.Ezért még ha századszorra mennék a Mátrába, akkor is boldog lennék, mert mindig valami más, valami új, valami jobb:)

Szóval mozi helyett inkább ilyesmi programot találj ki.Ez is olyan, mint az ajándék-választás...De ismeritek egymást, szeretitek egymást, szoktatok beszélgetni.Csak tudod, hogy szeret-e színházba menni és hogy mi a kedvenc tája, városa az országban.

És szerintem is inkább egy szép közös program, ott akár ajándékot is vehetsz, hiszen ha látod, hogy valami megtetszik neki, akkor azt akár megveheted!:)

15/L

2010. dec. 5. 09:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a bajom a "jó programmal", hogy mi gyakran megyünk el sétálni, moziba, vacsorázni.

Ezeken kívül a párom nem szeretne máshová menni (pl. színház), így ha valami ilyesmi helyre akarna menni, ahol tudom hogy ő sem érzi túl jól magát, az már nekem sem volna jó ajándék.

De wellness-hétvégére szívesen elmennék:))

Az ajándéktárggyal meg úgy vagyok, hogyha nem azt a sablon ajándékot veszi, hanem egyedi személyre szabottat, akkor azzal azt is kifejezi hogy mennyire szeret és figyel rám. Hiszen a számomra megfelelő ajándékot vette meg.

2010. dec. 5. 09:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem remek ötlet, esetleg próbálj meg olyan programot szervezni, ahol tudsz neki venni valamit, ami emlék lesz, vagy készítsetek olyankor fotót, amikor a legjobban érzitek magatokat azon a napon és azt később nyomasd rá egy pólóra, bögréra, macira...stb. vagy keretezd be, hogy örök emlék maradjon és ne "csak" egy romantikus emlék.
2010. dec. 5. 09:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

odalennék érte:))

a világ legjobb ajándéka ha olyanokkal lehetünk akiket szeretünk

kár, hogy kevés pasinak jut eszébe ilyesmi

2010. dec. 5. 09:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

sztem nincs ezzel semmi baj.

viszont ha máskor is elszoktad vinni moziba akkor azért a szülinapján ne csak moziba vigyed, mert ezígy elég általános lesz

2010. dec. 5. 10:26
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek. :)
2010. dec. 5. 12:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. Mi idén valószínüleg ilesmivel "ajándékozzuk" egymást. Ha ki tudsz neki valami olyan ajándékot találni aminek tényleg örül ( valami ékszer amire emlékszel hogy tetszett neki, közös emlékre utaló plüss stb) akkor az is jó, de ez szerintem maradandóbb élmény.
2010. dec. 5. 15:58
 19/19 anonim ***** válasza:
én személy szerint nagyon örülnék, ha a pasim szülinapomra vagy vmi alkalomra kitalálna egy programot;) hajráá:):) L15
2010. dec. 10. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!