Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányok, titeket zavarna, ha a barátotok ajándékozás helyett inkább kitalálna valami jó programot arra a napra?
Igazság szerint nem szeretek ajándékot venni, sosincs ötletem, hogy mit lehetne. Meg amúgy is többet ér szerintem egy egész napos program, mint valami vacak tárgy. Titeket zavarna, ha a barátotok inkább elvinne moziba / étterembe vagy hasonló helyekre születésnap / névnapkor, ajándékozás helyett?
18/F
Szia!
Én nagyon örülnék neki.Úgy fognám fel az egészet, mint egy különleges ajándékot, hiszen az is:) Mindenkitől tárgyi ajándékot kapok, vagy távolabbi rokonoktól pénzt.Ez pedig egy "egyedi" ajándék lenne.
Bár én a helyedben közös programnak nem a mozit választanám.Az inkább hétköznapi, bármikor elmehettek moziba, amikor kedvetek és időtök van.Viszont ha színházba mennénk, annak nagyon örülnék.
Én speciel 2-3x voltam színházba, de akkor élveztem és tetszett az előadás, ha lenne lehetőségem szívesen elmennék.Ezért ha egyszer majd a barátom két jeggyel lepne meg egy előadásra biztos, hogy nagyon örülnék!:)
Vagy egy kirándulás.Évszaktól függően kiválasztasz egy szép tájat, várost, ahova elmentek akár egy napra, akár két-három napra.
Rengetegszer voltam már a Mátrában, télen, nyáron, tavasszal és ősszel is.A Mátra tipikusan az a hely számomra, ahol minden évszaknak meg van a maga varázsa.Tavasszal látni, ahogy ébredezik a természet, nyáron a kellemes meleg, a virágok, fák, ősszel a színes falevelek hullása, télen a hófehér, havas tájon megcsillanó kis napfény.Ezért még ha századszorra mennék a Mátrába, akkor is boldog lennék, mert mindig valami más, valami új, valami jobb:)
Szóval mozi helyett inkább ilyesmi programot találj ki.Ez is olyan, mint az ajándék-választás...De ismeritek egymást, szeretitek egymást, szoktatok beszélgetni.Csak tudod, hogy szeret-e színházba menni és hogy mi a kedvenc tája, városa az országban.
És szerintem is inkább egy szép közös program, ott akár ajándékot is vehetsz, hiszen ha látod, hogy valami megtetszik neki, akkor azt akár megveheted!:)
15/L
Nekem az a bajom a "jó programmal", hogy mi gyakran megyünk el sétálni, moziba, vacsorázni.
Ezeken kívül a párom nem szeretne máshová menni (pl. színház), így ha valami ilyesmi helyre akarna menni, ahol tudom hogy ő sem érzi túl jól magát, az már nekem sem volna jó ajándék.
De wellness-hétvégére szívesen elmennék:))
Az ajándéktárggyal meg úgy vagyok, hogyha nem azt a sablon ajándékot veszi, hanem egyedi személyre szabottat, akkor azzal azt is kifejezi hogy mennyire szeret és figyel rám. Hiszen a számomra megfelelő ajándékot vette meg.
odalennék érte:))
a világ legjobb ajándéka ha olyanokkal lehetünk akiket szeretünk
kár, hogy kevés pasinak jut eszébe ilyesmi
sztem nincs ezzel semmi baj.
viszont ha máskor is elszoktad vinni moziba akkor azért a szülinapján ne csak moziba vigyed, mert ezígy elég általános lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!