Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél jobban vágysz arra, hogy szerethess valakit, aki remélhetőleg viszont szeret, annál jobban megakadályoz ebben ez az igazságtalan élet. Egyetértesz velem?
Ingyen sem kell egy lánynak sem a szeretetem, akkor mégis hogyan tovább?
Miért nem születtem egy érzéketlen, tapló, bunkó vadállatnak?!
Én sem értenék egyet a címmel,nem akarom megerősíteni,mert ezzel azt érném el,hogy egyesek azt gondolnák,na ugye mennyire igaz. Ezzel csak azt érném el,hogy még jobban befordulnának ,és esetleg kárt tennének magukban. Na ezt nem akarom elérni. Meg azt sem,hogy ha valaki ilyen tettet hajt végre,akkor engem vegyenek elő felbújtónak esetleg...na nem.
Inkább azt mondom,élvezze mindenki az életet,aztán ha így tesztek,akkor a szerelem is rátok talál,csak hinni kell. Negatív gondolatokkal,beszélgetésekkel nem megyünk előre,ezzel csak lehúzzuk a hangulatot,és abból nem lesz semmi jó.Na meg a csajok is,ha látják rajtatok ezt a hangulatot,lehet hogy ezzel az ő hangulatuk is leromlik,és akkor ezért nem sikerül összejönni.Én is vagyok úgy,hogy ha látok egy depressziós arcot,akkor mindjárt eszembe jut a világ összes bánata,és ettől feszültté válok. De ha egy szép lány rám mosolyog mondjuk az utcán,akkor mindjárt jókedvű és nyugodt leszek.
Legyetek pozitívak,akkor a lányok is jobban jönnek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!