Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minél jobban vágysz arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél jobban vágysz arra, hogy szerethess valakit, aki remélhetőleg viszont szeret, annál jobban megakadályoz ebben ez az igazságtalan élet. Egyetértesz velem?

Figyelt kérdés

Ingyen sem kell egy lánynak sem a szeretetem, akkor mégis hogyan tovább?

Miért nem születtem egy érzéketlen, tapló, bunkó vadállatnak?!

2012. ápr. 19. 16:24
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

hihetetlen amúgy hogy az ember nem akar egy utolsó féregként , eszközként bánni a lányokkal és az ilyenekt a lányok szó szerint leszarják, sőt vissza élnek az ember jószívűségével és kihasználják. Sajnos én is ebbe a cipőben evezek, nem alázom meg őket és ezért sem kellenek senkinek.

első voltam amúgy, 19 F

2012. ápr. 19. 16:53
 22/34 Advocatus Diaboli ***** válasza:

16:53 Jobban vigyázok rá, mint bárkire:)

Ha mégse vigyáznék, elmondom hol lakok, hogy naponta többször tökön rúgdoshass:D

2012. ápr. 19. 17:00
 23/34 anonim ***** válasza:
Bizonyára jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkezel,ez már jó,csak utána romlik el minden. De semmi probléma! Nem kell bunkónak lenned,de ne mutass a lányok felé először sok kedvességet,szeretetet,érzelmet,meg ilyesmit. Inkább erőltess magadra egy kis fölényességet,hűvösséget,de néha érzékeltesd azért finoman vele,hogy szereted.Ez megadja a "szikrát". Ugyanis majd őket fogja inspirálni arra,hogy elérjék: mutass már ki még egy kicsit többet az érzéseidből, ne legyél ilyen "faarcú",kimért,hűvös. Sőt,kihívásnak fogják ezt venni. Ekkor már nyert ügyed van,mert a csaj nem fog békén hagyni egészen addíg,amíg megtörik a jég,felszínre kerülnek az érzések,és beteljesül a nagy szerelem.
2012. ápr. 19. 18:22
 24/34 anonim ***** válasza:

A kérdés alapból hülyeség, mert nem ezen múlik a dolog. Ilyet is az okoskodók mondanak. Valami bölcset akarnak mondani, de nem sikerül. Máskor meg azt mondják, hogy aki keres, az talál. (Ez is hülyeség, mert a keresés nem garancia a találatra.)

Az a rész igaz, hogy az élet igazságtalan.

16:42

Nem tudsz te szart se, csak önelégült vagy, mert van csajod. Ezért nem tudod, hogy milyen az, amikor az ember senkinek sem kell.

2012. ápr. 19. 19:52
 25/34 Advocatus Diaboli ***** válasza:

19:52 értelmezd amit írtunk, és rájössz, hogy semmit se ér amit írsz. Most pont azt erősíted meg, amit mondtunk.

Kérlek ne legyél értetlen.

Továbbá, ha már most ilyen bunkó vagy...

Bár szerintem csak el vagy keseredve.

2012. ápr. 19. 21:29
 26/34 anonim ***** válasza:
Azt nem értem miért kell lebunkózni a másikat amikor megmondja az igazságot???? 19:52vel értek egyet, egyszerűen annyi felszínes csaj van hogy borzalom... Én is ugyanígy gondolom, könnyű bölcseket beszélni, a legjobban azt bírom mikor egy nő ad nekem tanácsot, főleg ha már a 100. nő adja azt a tetves tanácsot és mikor felvetem az ismerkedés kérdését max csak barátok lehetünk...na mondom jó, veled se beszélek többet. A másik meg amit bírok mikor egy olyasvalaki ad tanácsot aki már párkapcsolatban él, legyen az nő vagy férfi, mindegy. Az lehet hogy boldog párkapcsolatban él meghatározatlan ideig, mert mindenki önelégült lesz akinek lesz párja, viszont ha a nagy ő ott hagyja akkor bőg mint egy sz@ros kölök...ez a valódi igazság!
2012. ápr. 19. 21:38
 27/34 Advocatus Diaboli ***** válasza:

Ha tudnám, miért vagyunk önelégültek, illetve miért utálni, azokat akiknek összejött?...

Ez olyan, mintha a barátodnak összejönne, és te ezért elkezdenéd utálni, meg "leönelégültezni", csak mert segíteni akar neked egy tanáccsal.

De szerintem csak trollkodtok, továbbá anonimként+48/-al sokat nem várhatok tőled.

Írhatok neked olyan dolgokat amiket hallani, akarsz, hogy "az összes lány szemét, továbbá utál téged az univerzum", de azzal nem hiszem, hogy valamit is elérünk.

Maximum, hogy nem fogod 20 percig szerencsétlennek érezni magad.

Gratulálok...

Inkább cselekedj, ne pedig ábrándokba hajszold magad.

2012. ápr. 19. 21:49
 28/34 A kérdező kommentje:

Ne veszekedjetek srácok!

MIndegyikőtöknek igaza van egyébként.

Sok felszínes lány is van manapság sajnos, de az önsajnálattól sem lesz jobba az élete és igenis cselekdni, próbálkozni kell és lányokkal ismerkedni.

2012. ápr. 19. 21:54
 29/34 Advocatus Diaboli ***** válasza:

Továbbá hány éves vagy? Az is fontos. (Akkor talán nem oltanak le, amiért pocsék a helyesírásod, lehet csak 13 vagy.)

Meg az ember senkinek sem kell...ilyen dumák

Akkor annak valami oka van.

Ha benned van a hiba, változz meg. Ha bennük, keress másokat.

Én változtattam is magamon, nyitottabb lettem, (és sokkal kevesebbet kockultam, kuksoltam magamban) meg máshol kerestem lányokat, nem a környezetemben.

Persze, rengeteg a felszínes lány. De az ilyen kis kötözködő csődtömegek is, akik mindent megtesznek, hogy ne őnekik kelljen valamit is tenni.

16 évesen volt először barátnőm(akkor csókolóztam először), 18 évesen voltam először lánnyal.

Összesen 3 barátnőm volt, és önelégült vagyok, aki nem segíteni akar, csak villogni?

De ok, legyen igazad. A világ egy nagy sz*r, ne is próbálj meg csinálni semmit, úgyse fog összejönni. Bár akkor fel is gyorsíthatnál, hisz minek pocsékolod az idődet várakozással, kösd fel magad oda, ahol mások nem látják.

Nincs kedved? Akkor tegyél végre valamit, amitől jobb lesz, ne csak pampogjál.

2012. ápr. 19. 21:58
 30/34 Advocatus Diaboli ***** válasza:

Oh, ne haragudj, nem láttam, hogy írtál.

Befejeztem.

2012. ápr. 19. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!