Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minél jobban vágysz arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél jobban vágysz arra, hogy szerethess valakit, aki remélhetőleg viszont szeret, annál jobban megakadályoz ebben ez az igazságtalan élet. Egyetértesz velem?

Figyelt kérdés

Ingyen sem kell egy lánynak sem a szeretetem, akkor mégis hogyan tovább?

Miért nem születtem egy érzéketlen, tapló, bunkó vadállatnak?!

2012. ápr. 19. 16:24
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

ma 16:35

Én is pont ezt szoktam mondani, hogy becsüljék meg egymást.

Ők nekik természetes dolog, hogy van párjuk és szakítanak is lesz másik úgy is, de nekünk már az is kész csoda ha egy lány azt mondja, hogy szeret.

De még az sem. :(

Persze én hányat tudtam már tiszta szívemből szeretni.

2012. ápr. 19. 16:38
 12/34 Advocatus Diaboli ***** válasza:
A másik dolog, ami viszont nehéz, az a barát zóna. Nem szabad túl sokáig haverkodni, kis idő után lépjetek.
2012. ápr. 19. 16:39
 13/34 Advocatus Diaboli ***** válasza:

Ez most kicsit bunkón hangzik, de a 16:38-as kommentelő boldog kapcsolatban van, és én is.

Tehát szerintem fogadjátok meg a tanácsainkat (hisz jobban tudjuk mi a helyzet), ahelyett, hogy erősítitek egymásban a hülye gondolatokat.

2012. ápr. 19. 16:42
 14/34 anonim ***** válasza:
9-es hány éves vagy? :)
2012. ápr. 19. 16:43
 15/34 anonim ***** válasza:
Tökéletesen egyetértek! 16/L
2012. ápr. 19. 16:45
 16/34 A kérdező kommentje:

ma 16:39

Igazad van, de én nem is szoktam lányokkal barátkozni, aki tetszik ahhoz meg alapból úgy megyek oda, hogy megakarom ismerni mert külsőre bejön és érdekel, hogy jellemre is bejönne-e a lány.

A többség foglalt vagy van a bunkón elutasító vagy kigúnyoló kategória, aki felháborodik azon, hogy bepróbálkoztál nála élőben.

Az utóbbiak miatt érzem sokszor, hogy minek is ismerkedem én élőben, de mivel neten csak dunántúliakat fogok ki, ezért kénytelen vagyok élőben is próbálkozni és a sok megalázást elviselni, visszautasítást.

2012. ápr. 19. 16:46
 17/34 anonim ***** válasza:
14-es: 28 éves vagyok...
2012. ápr. 19. 16:47
 18/34 Advocatus Diaboli ***** válasza:

Értelek én, báááááár...:D

Az én barátnőm Zalaszentmihályon lakik, én pedig Pest mellett:) 250km, 4 órás út. 4000Ft-ért

Lassan 2 éve vagyunk együtt, az első randink Siófokon volt, csókkal a Balcsiban. Ritkán találkozunk, addig webcam+telefon. Ha ő is egyetemre megy, mint én, szerintem összecuccolunk, aztán kiderül, mennyire bírjuk ki egymást élőben:D

Utóírat: Vele vagyok idáig a legboldogabb, az előző pár barátnőm hozzá sem hasonlítható, továbbá neten ismerkedtünk:)

20/F

2012. ápr. 19. 16:52
 19/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ez a csak dunántúliakat fogok ki eszembe juttatta azt a srácot, akit nagyon szeretnék megkapni, és körülbelül a leírásod alapján hasonlít hozzád... ;) Figyelj próbáld meg azokat is, akik messzebb laknak... :D

2012. ápr. 19. 16:52
 20/34 anonim ***** válasza:
Advocatus Diaboli: PISZOK MÁZLISTA! VIGYÁZZ RÁ! :)
2012. ápr. 19. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!