Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » El szeretnék hívni egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El szeretnék hívni egy lányt randevúra, hogyan tegyem meg ezt? 17/F

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány aki nagyon megtetszett, sokat dumálgattunk pár nap folyamán de arra jutottam, hogy el kellene hívnom valahová. Máskor megy de most nem tudok mit csinálni le vagyok blokkolva. Hogyan tudom ezt megtenni 17/F
2009. jún. 18. 20:50
 1/4 anonim válasza:
91%

Egyszerűen gondolj bele milyen jó lesz ha összejön.

És menj oda;és hívd el!

Mi van ha rég ezt várja?

2009. jún. 18. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Akkor szépen vegyél nagy levegőt nyugodj meg és hívd el szépen ahova akarod
2009. jún. 18. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem nincs vesztenivalód viszont annál többet nyerhetsz... szedd össze magad és hívd el valahová,szerintem ha már dumáltok,akkor megvan az esély,hogy szívesen találkozik veled...
2009. jún. 18. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Vedd minden erodet es hivd el valahova , persze elotte tud meg milyen helyekjet szeret,es miutan mar elhivtad meg fogsz konnyebulni,ugyhogy sok sikert
2009. jún. 18. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!