Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogyan tegyem?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik, nagyon sok mindenben megegyezik az érdeklődésünk, de a baráti köre és úgy ahogyan éli az életét, az nagyon nem az én világom. Szerintem szép lelke van, de ezt elfedi egy durva stílus, ami nem tudom, hogy a valódi arca-e? Ezért, nem tudom, hogyan közeledjek felé, hogy adjam egy ilyen furcsa lánynak a tudtára, hogy tetszik? Ez az én dilemmám, ha tudtok adni valami tanácsot annak örülnék... amúgy 22F ő 18L (itt megjegyezném nem szokott probléma lenni a lányokkal való ismerkedés, de most nagyon megtorpantam)2011. okt. 7. 21:19
1/5 anonim válasza:
Mond neki hogy olcsón szerzed a vazelint.
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem értelmes kérdést raktam fel, aki hasonló hülyeséget akar válaszolni, az menjen verjen f@szt, mert tuti semmi dolga nem volt még csajokkal, ezért biztos nem tapasztalt ilyen téren, köszi előre is....
2011. okt. 7. 21:25
3/5 anonim válasza:
Figyu kishaver.
Ha továbbra is ekkora lesz a pofád akkor holnap már szívószállal fogod enni a mákos bejglit.
4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem a te fajtád miatt nem lehet itt normális kérdést feltenni, mondom menjél és verd a brét, vagy nyeld az neked lehet jobban esne és ha valaki esetleg idetéved és van valami normális ötlete megköszönném....
2011. okt. 7. 21:33
5/5 rasztarobi válasza:
tuti, hogy egy rocker csajról van szó sztem, úgyhogy jobb, ha egy kicsit belelátsz te is az érzelmi világába és megpróbálod megérteni, ha egy kicsit is érteni akarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!