Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam randevúra az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam randevúra az orvosomat?

Figyelt kérdés

Igazából nem nagyon mertem leírni erre az oldalra a kérdésem, picit félek a válaszoktól, amik néha elég gorombák. Az orvosommal szeretnék tölteni egy kevéske időt... nem idős, 30 alatt van, én 18 vagyok. Nincs apakomplexusom és nem tetszik senki a korosztályomból. Még nem randiztam. Barátaim azt kérdezgetik, hogy nem jön be senki? Mire én mindig lelógatom a fejem, hogy kitérjek a válasz alól - többnyire tőlük kapom meg a feleletet: ha így folytatod, nem lesz pasid. Félénk vagyok, félek a visszautasítástól, de lenen pár ötletem. Pl.:

* mikor az asszisztense kimegy a rendelőből és nincs bent másik páciens (fogorvos), akkor megkérdezem.

* Megnézem a nevét az ajtó előtt levő táblán (eredetileg Nekem más az orvosom, de Őt már több hónapja nem láttam, kezeléseken sosincs jelen és így átvett engem - > és mondhatjátok, hogy ciki, hogy egy olyan pasi tetszik, akinek még a nevét sem tudom, de eddig össz-vissz 2x láttam.) Arra gondoltam ráírok Facebook-on, ha van Neki. Ha nincs, akkor nem tudom mit csinálok. Ott még bátrabb is lennék.

Lányok, fiúk ha tudtok ötleteket adni, akkor azt nagyon megköszönném.

Ó és 28-án megyek hozzá legközelebb.

2011. szept. 13. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Se hogy!
2011. szept. 13. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
18 évesen megér egy próbálkozást! Komolyan mondom! :)
2011. szept. 13. 18:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet normális válaszokat adni? Nem viccből tettem ki a kérdést és mellőzzétek ezeket az orvosos vicceket. Nem a fehér köpenye miatt tetszik Nekem. :)
2011. szept. 13. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:
41%

Már tudod a választ, csak a biztatásra vársz.

Hát gyerünk, egy próbát megér!

2011. szept. 13. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

Szia!

Ezt tiltja az etika, így felesleges próbálkoznod :( Sajnálom.

Ha nem lennél a betege, akkor is érdemes lenne előtte tájékozódni, hogy esetleg nős-e, vagy van-e tartós kapcsolata.

2011. szept. 13. 19:17
 6/9 anonim válasza:

Te:Heló doki.öö

ő:igen miben segíthetek?

te:holnap jöjjön le a buliba...mert ott jóó.

2011. szept. 13. 22:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mozdulj már rá, tedd ki a p**sád! Drukkolok neked!
2011. szept. 13. 23:46
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Egyet felejtesz el! Az orvosok nem hülyék! És nem is szeretik a hülyéket! Szinte kivétel nélkül az egyik évfolyamtársnőjüket veszik feleségül aki szintén orvos. Hol vagy te ehhez képest? Semmit sem tudnál nyújtani neki! Főleg ahogyan írtad még semmi tapasztalatod sincs! Csak beégeted magad!
2011. szept. 14. 02:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem férjhez menni akar hozzá.

Szerintem próbáld meg, mert ha nem teszed meg azt bánni fogod. Mert azt fogod gondolni, hogy ezen múlt. Legfeljebb nem sikerül.

30/N

2012. jan. 7. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!