Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam randevúra az orvosomat?
Igazából nem nagyon mertem leírni erre az oldalra a kérdésem, picit félek a válaszoktól, amik néha elég gorombák. Az orvosommal szeretnék tölteni egy kevéske időt... nem idős, 30 alatt van, én 18 vagyok. Nincs apakomplexusom és nem tetszik senki a korosztályomból. Még nem randiztam. Barátaim azt kérdezgetik, hogy nem jön be senki? Mire én mindig lelógatom a fejem, hogy kitérjek a válasz alól - többnyire tőlük kapom meg a feleletet: ha így folytatod, nem lesz pasid. Félénk vagyok, félek a visszautasítástól, de lenen pár ötletem. Pl.:
* mikor az asszisztense kimegy a rendelőből és nincs bent másik páciens (fogorvos), akkor megkérdezem.
* Megnézem a nevét az ajtó előtt levő táblán (eredetileg Nekem más az orvosom, de Őt már több hónapja nem láttam, kezeléseken sosincs jelen és így átvett engem - > és mondhatjátok, hogy ciki, hogy egy olyan pasi tetszik, akinek még a nevét sem tudom, de eddig össz-vissz 2x láttam.) Arra gondoltam ráírok Facebook-on, ha van Neki. Ha nincs, akkor nem tudom mit csinálok. Ott még bátrabb is lennék.
Lányok, fiúk ha tudtok ötleteket adni, akkor azt nagyon megköszönném.
Ó és 28-án megyek hozzá legközelebb.
Már tudod a választ, csak a biztatásra vársz.
Hát gyerünk, egy próbát megér!
Szia!
Ezt tiltja az etika, így felesleges próbálkoznod :( Sajnálom.
Ha nem lennél a betege, akkor is érdemes lenne előtte tájékozódni, hogy esetleg nős-e, vagy van-e tartós kapcsolata.
Te:Heló doki.öö
ő:igen miben segíthetek?
te:holnap jöjjön le a buliba...mert ott jóó.
Nem férjhez menni akar hozzá.
Szerintem próbáld meg, mert ha nem teszed meg azt bánni fogod. Mert azt fogod gondolni, hogy ezen múlt. Legfeljebb nem sikerül.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!