Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már olyannal, akit nem szerettek igazán?
19/lány vagyok. Eddig 1 kapcsolatom volt, őt nagyon szerettem, de az a hajó már rég elment. Azóta mindenkit hozzá hasonlítok, vagy nem is tudom... de senki nem érdekel Úgy. Van egy srác, aki szimpatikus, szeretek vele lenni, és tudom, hogy nagyon is bír engem, de mégsem érzem Azt iránta, egyáltalán nem... viszont jelenleg elég magányos is vagyok, meg elveszíteni se akarom.
Van olyan, aki így összejön valakivel? :/
Igazából annyi boldogtalan szerelmespár van a barátaim között, akik folyton vitatkoznak és annyira önzőek, legalábbis az egyik fél... rossz nézni őket. Néha úgy érzem, hogy úgyse lesz olyan tökéletes és csodálatos kapcsolatom, mint szeretném... és hogy az se gond, hogy olyannal jövök össze, akit nem szeretek úgy. Vélemény?
egyetértek a többiekkel.
nem is volt még olyan kapcsolatom,hogy rögtön hű de szerelmes vagyok.
az elején elég annyi,hogy valamilyen szinten kellemes a társasága és külsőre tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!