Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jártatok már olyannal, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már olyannal, akit nem szerettek igazán?

Figyelt kérdés

19/lány vagyok. Eddig 1 kapcsolatom volt, őt nagyon szerettem, de az a hajó már rég elment. Azóta mindenkit hozzá hasonlítok, vagy nem is tudom... de senki nem érdekel Úgy. Van egy srác, aki szimpatikus, szeretek vele lenni, és tudom, hogy nagyon is bír engem, de mégsem érzem Azt iránta, egyáltalán nem... viszont jelenleg elég magányos is vagyok, meg elveszíteni se akarom.

Van olyan, aki így összejön valakivel? :/

Igazából annyi boldogtalan szerelmespár van a barátaim között, akik folyton vitatkoznak és annyira önzőek, legalábbis az egyik fél... rossz nézni őket. Néha úgy érzem, hogy úgyse lesz olyan tökéletes és csodálatos kapcsolatom, mint szeretném... és hogy az se gond, hogy olyannal jövök össze, akit nem szeretek úgy. Vélemény?

2012. ápr. 12. 23:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Volt már olyan kapcsolatom,hogy azért jöttem össze a sráccal,hogy elfelejtsem az előzőt. Önző volt részemről tudom,de fél év sem kellett s úgy beleszerettem,hogy talán jobban is mint az előzőbe. Hátha idővel,ha elfelejted a volt barátod,akk neked is sikerülni fog beleszeretni :)
2012. ápr. 12. 23:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írja lehet, hogy idővel beleszeretsz, DE ADDIG NE GYERE ÖSSZE VELE. Ezen egyedül kell átesned. Töltsetek el annyi időt együtt, amennyi jól esik aztán kialakul amihez adottak a feltételek.
2012. ápr. 12. 23:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy kicsit hagyd magad elsodródni annak az emlékétől. Ne evezz összevissza, csak hagyd, hogy aki beköszönt elhajózzon abból a kikötőből. Amikor majd felébredsz, ott lesz és szeretni fogod!
2012. ápr. 12. 23:51
 4/7 anonim ***** válasza:

egyetértek a többiekkel.

nem is volt még olyan kapcsolatom,hogy rögtön hű de szerelmes vagyok.

az elején elég annyi,hogy valamilyen szinten kellemes a társasága és külsőre tetszik.

2012. ápr. 13. 00:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Csináld azt, amit a szived diktál. Csak akkor leszel boldog.
2012. ápr. 13. 00:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Őt mióta ismered?
2012. ápr. 13. 08:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen,és velem is pont így volt,mint veled. Hogy eleinte nem szerettem a srácot, de aztán amikor megtanított elfeledni mindent,és csak boldogan élni,akkor menthetetlenül belé szerettem.<3:$
2012. ápr. 13. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!