Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti el tudtok lazulni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti el tudtok lazulni, ha olyannal randiztok, aki nagyon bejön nektek?

Figyelt kérdés

Most volt randim egy lánnyal aki borzasztóan tetszik. Elhatároztam randi előtt, hogy nem fogom megjátszani magam, és laza leszek, de egyszerűen nem tudtam olyan természetes és spontán lenni, mint máskor. És szerintem ezzel el is lőttem nála az esélyeim, ami nagyon lehangol, mert ennyire gyönyörű és jófej lánnyal ritkán hoz össze a sors.

Ti képesek vagytok elengedni magatokat ilyen helyzetben? Mit javasoltok?

2012. márc. 21. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
én igen, simán 21L
2012. márc. 21. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, de nem lett baj belőle, ne csinálj semmit, ha tetszel a lánynak akkor elnézi, minél többet találkoztok annál jobban ellazulsz folyamatosan.
2012. márc. 21. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Én elhiszem, hogy ha igazán tetszik, akkor ez a legjobb formámat hozza elő és ez meg is történik :D
2012. márc. 21. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:
na hát rólam tudnod, hogy soha semmilyen kontaktom nem volt lányokkal (fiú középsuli aztán egyetemen is ilyen szak), úgyhogy kb semmit nem tudok arról mi kell a lányoknak, ráadásul egyébként sem vagyok túl kommunikatív, stb... 20 évesen... aztán megismerkedtem neten egy nagyon szép lánnyal, és randiztunk, már randi előtt 3 nappal is nyugtatókon éltem :D aztán eljött a randi ideje, kicsit nehezen indult, az első 10-20 percben úgy éreztem sose telik el az idő, de aztán annyira ráhangolódtunk egymásra, hogy a végére már teljesen felszabadult tudtam lenni, és végül nagyon jól sikerült, mondta a csaj a végén, hogy ha akarom hazakísérhetem és ő szeretne még egyet, mert jól érezte magát... úgyhogy nem egy nagy ördöngösség, az a lényeg, hogy NE akarj semmit bizonyítanai a lánynak, úgy állj hozzá a rnndihoz, hogy lesz ami lesz, ha nem jön össze majd keresel mást... szóval az a lényeg, hogy ne legyen benned teljesítménykénszer és akkor nem lesz gond :)
2012. márc. 21. 21:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Na igen, tényleg így kéne felfognom, hogy ha nem jön össze, majd keresek mást.. De valamiért mindig időnek előtte totálisan belezúgok abba, akit épp akarok, és olyankor úgy érzem, hogy a világon nincs még egy ilyen nő. Ami persze baromság, de engem eléggé lehangol olyankor.
2012. márc. 21. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
hány éves vagy kérdező?
2012. márc. 22. 11:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Még nem randiztam olynnal aki nagyon bejött nekem, de szerintem igen.
2012. márc. 22. 17:59
 8/8 A kérdező kommentje:
22 vagyok
2012. márc. 22. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!