Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami a pár évvel idősebb fiúknak bejön?
Mi az ami a pár évvel idősebb fiúknak bejön?
Szeptemberben megyek gimibe. Szeretnék jó benyomást kelteni, és szeretném ha felfigyelnének rám a fiúk. Mit tegyek, hogy öltözködjek, sminkeljek, csináljam a hajam?
15/l
Szerintem attól függ, milyen közösségbe kerülsz.Lehet minden osztálytársad ronda lesz:)
Szerintem ezen még kár gondolkozni.
Szerintem maximum szempillaspirál elég lesz,és valami egyszerű haj.
az a baj veletek lányokkal, hogy így meg úgy öltőzködtök stb, de mikor közeledik felétek egy normális lány, akkor lekoppintjátok.
Sokan csak játszák az agyukat, nem a külső dönti el milyen vagy, legyél normálisan öltözött és legyél az aki vagy.
Akkor magyarázok:
Nem voltam, nem vagyok, és soha nem is leszek ribanc. Nem azt akarom, hogy azért kelljek valakinek, mert lefektett. 15 éves vagyok, nem ez a célom. Egyedül annyi, hogy ne csak egy szürke kieség legyek, legyen pár barátom, és legyen valaki, aki magam miatt szeret. Igazából az lenne a kérdés, hogy ezekárt mit tegyek?
69 ezz velük, és hagyd, hogy a szádba élvezzenek. Plusz a helyedben azt is hagynám, hogy a fenekem ujjazzák közben.
Tuti siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!