Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreértettem vagy csak ilyen? Vélemények?
minden nap találkozunk, célozgat hogy szeretne megcsókolni, mondta hogy tetszem neki és hogy nagyon jó csaj vagyok mégsem történik semmi sem :(
ő is tudja hogy nekem bejön, mégis csak akkor mert lépni amikor házibulin voltunk és kicsit már ivott...
a haverjai azt mondták hogy szeretne tőlem többet mint barátság csak nem mer lépni mert félénk
Lehet h fél h visza utasitod vagy valami, probáld joban a tudtára adni h bejön nekeed.=)
sok szerencsét=)
Lépj Te és csókold meg ;)
Ha ennyire félénk akkor nem mer megcsókolni,és ma már sztem nem gáz ha lány megcsókolja a srácot.
Te mért nem csókolod meg? Azért részletezhetnéd azt az alkalmat, amikor közölte, hogy megcsókolna. Bambultatok tovább egymásra, és megbeszéltétek mi megy este a tv-ben, vagy mi?:)) Az ilyesmit csók követi. Vagy ez ilyen msn téma?:))
Nyilán félénk, elég tutyimutyi, nem jó jel, de ez esetben lépj Te. Vagy ha ő már jelezte, h megcsókolna, te mért nem jelezted, h nem bánnád, tehát lépje is meg? Egyszer nekem is úgy kellett rápirítanom valakire, hogy ne szarozzon már!:))
köszönöm a válaszokat :)
hát próbálok közeledni felé és remélem hogy sikerül majd...de így is van hogy leül mellém szorosan és megcsikol, és nem tud úgy mellettem elmenni hogy hozzám ne érjen, azt mondta hogy nem tudja megállni és hogy nagyon vonzó vagyok:)
nem msn-en dumáltunk....
személyesen mondta...ültünk egymással szemben és kb 1 percig csendben nézett aztán azt mondta hogy szivesen megcsókolna...kérdeztem hogy és mi akadályozza meg?...de nem mondott semmit csak elmosolyodott és ennyi:(
szia!
szerintem hívd ki valahova, hogy kettesben legyetek, és tedd nyilvánvalóvá, amit szeretnél!
hány évesek vagytok amúgy? én is ismerek egy ilyen srácot, és sajnos a félénksége egy csomó mindentől megfosztja. hidd el, már megcsókolt volna, ha nem gátolná valami rossz emlék vagy élmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!