Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok esti randiról véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok esti randiról vélemények, nektek bejön, jönne?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Igazából nekem mind1 szerintem az esti randi romantikusabb főleg ha olyan helyen vagyunk ahol lehet gyönyörködni a naplementében :)
2011. máj. 29. 12:51
 2/5 anonim ***** válasza:
én az esti randikért jobban odavagyok mint a nappaliért, mert ilyenkor sokkal felszabadultabb vagyok, jobbat tudunk beszélgetni, sokkal jobban pörög minden :D
2011. máj. 29. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Sosem voltam még esti randi, mondjuk nappalin sem:D

Szerintem ez leginkább attól függ, hogy hova mennék. Ha sétálnánk, beszélgetnénk, örülnék neki, mert eleve szeretek sétálni, szeretem a naplementét stb. Ha beülnénk valahova kb. tök mindegy lenne.

Amúgy kipróbálnám az esti randit:)

16/L

2011. máj. 29. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Este jó, de nem szeretném megvárni a sötétet. Megnézzük a naplementét, utána még maradunk egy kicsit.
2011. máj. 29. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
háát, őszintén, lehet, hogy ha a pasi konkrétan így ajánlaná hogy este, sötétedéskor vagy után találkozzunk, megijednék. msot már lehet hogy belemennék, de pár évvel fiatalabban tuti azt hittem volna, hogy meg fog erőszakolni vagy valami! szóval ha nemet mond a csaj gondolj erre a magyarázatra is. 21/N
2011. jún. 1. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!