Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: Facebook-on ha rá tok ír egy fiú akkor miért nem tudtok vissza írni, meg ha esetleg vissza is írtok akkor nem akartok velem megismerkedni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 11:12
2/9 anonim válasza:
Neked nemhogy rossz, hanem nincs helyesírásod, talán azért.
3/9 anonim válasza:
én akkor nem szoktam ha az illető már képek alapján se szimpatikus, illetve látszik a helyesírásán hogy...hogy.
4/9 anonim válasza:
Mert ha nem nézel ki jól, akkor annyit se érdemelsz, h visszaírjanak neked. Egyébként is, h jössz te ahhoz, h ismerkedni merészelj a lányokkal? </irónia>
5/9 anonim válasza:
hát azért egy "takaroggyb*zmeg"-et vissza lehetne írni...
6/9 anonim válasza:
A facebook nem társkereső. Ha itt nem írnak vissza, az teljesen normális. Nem is ismernek. Ha valaki társkeresőn nem válaszol az azért egy egészen más helyzet, hiszen ott elméletileg mindenki párt akar találni.
Tehát én úgy érzem nem jogos a felháborodásod.
7/9 anonim válasza:
Én sem értem, hogy ha nem ismered, akkor hogy írsz rá, és mért csodálkozol. A közösségi oldal az Ismerősök keresője, nem a társ/pár-é..
8/9 anonim válasza:
Szerintem akkor inkább ne válaszoljanak mint hogy meglepetésére egy "takaroggyálb+"et üzenjenek vissza...de lehet csak én vagyok így ezzel...
9/9 anonim válasza:
ezer ilyen kérdés volt már. a nők mindig azt teszik ami a számukra könnyebb, előnyösebb. a legegyszerűbb ha nem reagál semmit.
ha zavar a dolog akkor úgy tudod ezt elkerülni, hogy egyáltalán nem küldözgetsz leveleket a csajoknak a facebookon.
(amúgy egyet értek veled, de ezt ki nem sz*arja le...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!