Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok MILF-ekkel megismerkedni?
Figyelt kérdés
hol könnyű velük ismerkedni? de nem egy pénzes típus vagyok, szóval olyan MILf-ekre vágyok, aki fiatal fiúkra vágynak. 22/F2012. márc. 26. 13:14
1/7 anonim válasza:
Ha nincs zséd akkor ráb@sztál :D viszont egy jó kis csinike Milfel én is eljátszanék.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez pont nem pénz kérdése. A milfeknek pont nem a pénz egzisztencia kell azt megkapták a férjüktől, hanem egy fiatal szerető.. Félreértés elkerülése végett nem általánosítok a nőkre eszemben sincs, de mint tudjuk vannak ilyenek is.. :)
3/7 A kérdező kommentje:
én is azt gondoltam,h nem a pénzre mennek. de vannak egyedülálló milfek is. egyik haverom mondta,h van egy hely a nagymező utcában, de oda csak gazdag urak járnak.
2012. márc. 26. 14:12
4/7 anonim válasza:
Van egy rakás szórakozóhely itt Pesten amit előnyben részesítenek a feszes negyvenesek, harmincasok. De a netes társkeresőkön is van egy jópár.
5/7 anonim válasza:
"hanem egy fiatal szerető.."
Igen b+, de nekik is férfi kell! A 40-50 éves "milf" sem adja 30-nál alább!
A kérdezőnek meg látszik, hogy csak egy p1na kell...
Javaslom hogy előbb tanuld meg hogy mi kell a nőknek, mert egy idősebb csaj már túl van pár pasin, őt nem könnyű bénázással ágyba vinni! Nem naivak már mint a tinip1csák!
6/7 A kérdező kommentje:
5-ösnek. igen egy p*na kell, de idősebb p*na. nem azt kérdeztem, hogy nem fogom őket felszedni, hanem, hogy hol találom őket.
2012. márc. 28. 12:49
7/7 anonim válasza:
Olyan szórakozóhelyeken ahol leginkább retro zenéket adnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!