Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben általában hol lehet megismerkedni a normális, hűséges, kedves lányokkal?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 20:24
3/8 anonim válasza:
Könyörgöm!!! A Kossuth Lajos utca 43/b-be. Már hiányoltam ezt a kérdést. Most komolyan megint kiírtad? Ezt már nem hiszem el. Ha minden kérdés kiírás helyett inkább elmentél volna egy kvzóba, és mindig csak egy lánynál próbálkoztál volna, 100%, hogy találtál volna ilyet. De nem, te otthon ülsz, sajnáltatod magad, és szenvedsz, és csodálkozol. ÉBRESZTŐ!!!!!!!
4/8 A kérdező kommentje:
Már élőben is próbálkoztam, de a lányok foglaltak a lányok nem kíváncsiak rám csak neten jöttem be eddig, de ők sajnos messze élnek. :/
Kezdek belefáradni, mindenkinek van párja, csak nekem nincs. :(
2012. márc. 25. 20:35
6/8 anonim válasza:
Nézd. Nem akartalak megbántani, de tényleg sok lesz. Más: tovább kell próbálkozni. Itt senki nem fog használható választ adni. Menj el könyvtárba, múzeumba, gőzöm nincs. Ha otthon ülsz, és ezt írogatod ki, attól nem leszünk beljebb.
7/8 anonim válasza:
harmadik és hatodik vagyok: Tudom, hogy a válaszom egy közhely parádé, de jobbat nem tudok. Vagy otthon ülsz, és szenvedsz, és kérdéseket írogatsz ki minden második este, vagy teszel végre valamit.
8/8 anonim válasza:
Normális lány? Olyan létezik?
Hmmm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!