Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti is észrevettétek már?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek már? Többi lent mert túl hosszú.

Figyelt kérdés
Egy átlagos, vagy jó pasinak megfelel egy átlagos lány átlagos testalkattal stb. Egy átlagos lány viszont csak fullos pasit akar magának. Van rajta egy pattanás, vagy nem úgy áll a haja, vagy nem a legmárkásabb ruhát horja az már nem jó pasi. Szóval tömörebben. A nőknek hatalmas igényeik vannak a pasiknak elég lenne egy átlag nő.
2012. márc. 26. 11:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

2 vagyok.

Nem azt mondtam h téged ismerlek de akik ilyen szöveggel jönnek ide azok általában olyanok amit leírtam

Tudom a kérdés nem nekem szólt de én is azt mondtam h átlagos barátom van

Na ő: nem túl magas, kicsit pocis :D, nem kigyúrt állat, szeret, tisztel, hűséges, bármit meg tudok vele beszélni

2012. márc. 26. 11:47
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

Tőlem kérdezted, hogy mit takar egy átlagos srác.

Nem tudom, hogy mire vagy kíváncsi, de külsőleg nem tudok semmit mondani, hogy milyen egy átlagos srác. Hogy úgy mondjam, nincs sablon. Egy a lényeg, hogy valami megfogjon benne. Ez lehet egy mosoly, vagy bármi más. Külsőre tényleg nem tudok mit mondani, a belső sokkal többet elárul.

Azt várnám el, hogy olyan a személyisége, hogy mindenről lehet vele beszélni, nincs tabu téma. Őszinte, kedves, hűséges és szeret. Egyszerűen fogadjon el olyannak amilyen vagyok és legyen hozzám türelmes. (ezek vissza felé is igazak, mert csak azt várnám el, amit én is nyújtani tudnék.)

Életkorban velem egyidős, max. 1-2 évvel idősebb, a káros szenvedélyeket meg mellőzze.

(Lehet nyugodtan kritizálni és lepontozni.)

2012. márc. 26. 12:10
 13/14 anonim ***** válasza:

szerintem 11:43 jól írja.

egyébként kérdező: nehogy már mentegetőzni kelljen a miatt, h kinek milyen igényei vannak. bánt téged, h több esélye van egy fullos pasinak? na és? ettől lesz valaki felszínes? nem hiszem... van szemem, észreveszem a szépet. és az tetszik meg. van ilyen. ettől függetlenül annyiszor tetszett már meg átlagnál úgymond "csúnyább" pasi, h egyáltalán nem tartom az igényeimet elérhetetlennek. mindenki olyan magasra rakja a mércét, amilyenre akarja, nem tiltja törvény. ha össze tud olyannal jönni, akkor jó, ha nem, nem. nem neked kell ezt megítélned.

2012. márc. 26. 12:30
 14/14 A kérdező kommentje:

Senkit nem pontozok le soha.

Nem azért kérdeztem hogy le tudjalak pontozni.

Hát én nálad már nem félek bele.

Sokat cigizek :)

2012. márc. 26. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!