Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek már? Többi lent mert túl hosszú.
2 vagyok.
Nem azt mondtam h téged ismerlek de akik ilyen szöveggel jönnek ide azok általában olyanok amit leírtam
Tudom a kérdés nem nekem szólt de én is azt mondtam h átlagos barátom van
Na ő: nem túl magas, kicsit pocis :D, nem kigyúrt állat, szeret, tisztel, hűséges, bármit meg tudok vele beszélni
Tőlem kérdezted, hogy mit takar egy átlagos srác.
Nem tudom, hogy mire vagy kíváncsi, de külsőleg nem tudok semmit mondani, hogy milyen egy átlagos srác. Hogy úgy mondjam, nincs sablon. Egy a lényeg, hogy valami megfogjon benne. Ez lehet egy mosoly, vagy bármi más. Külsőre tényleg nem tudok mit mondani, a belső sokkal többet elárul.
Azt várnám el, hogy olyan a személyisége, hogy mindenről lehet vele beszélni, nincs tabu téma. Őszinte, kedves, hűséges és szeret. Egyszerűen fogadjon el olyannak amilyen vagyok és legyen hozzám türelmes. (ezek vissza felé is igazak, mert csak azt várnám el, amit én is nyújtani tudnék.)
Életkorban velem egyidős, max. 1-2 évvel idősebb, a káros szenvedélyeket meg mellőzze.
(Lehet nyugodtan kritizálni és lepontozni.)
szerintem 11:43 jól írja.
egyébként kérdező: nehogy már mentegetőzni kelljen a miatt, h kinek milyen igényei vannak. bánt téged, h több esélye van egy fullos pasinak? na és? ettől lesz valaki felszínes? nem hiszem... van szemem, észreveszem a szépet. és az tetszik meg. van ilyen. ettől függetlenül annyiszor tetszett már meg átlagnál úgymond "csúnyább" pasi, h egyáltalán nem tartom az igényeimet elérhetetlennek. mindenki olyan magasra rakja a mércét, amilyenre akarja, nem tiltja törvény. ha össze tud olyannal jönni, akkor jó, ha nem, nem. nem neked kell ezt megítélned.
Senkit nem pontozok le soha.
Nem azért kérdeztem hogy le tudjalak pontozni.
Hát én nálad már nem félek bele.
Sokat cigizek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!