Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek már? Többi lent mert túl hosszú.
Azért ez fordítva is igaz és ne álltalánosíts. Átlagos csaj vagyok átlagos pasival sőt volt nállam kisebb kategóriás pasim is. Nekem sose jöttel be a magukat tökéletesnek beállító izomagyú csinifiúk.
És ugyan így sok átlagos pasi tökéletes csajt akar. Pont az ilyenek jönnek ide ilyen szöveggel mint te
"És ugyan így sok átlagos pasi tökéletes csajt akar. Pont az ilyenek jönnek ide ilyen szöveggel mint te"
Mert te aztán tudod én milyen vagyok:)
Azért tettem fel a kérdést, mert több nő mondta már hogy járna velem ha ...
A belsőmmel általában mindenki meg van elégedve.
Nagyon vékony vagyok, és emiatt nem jövök be a legtöbb nőnek. De nem értem miért. Engem pl nem zavar ha egy nőn van pár kiló +, vagy túl vékony.
Nem szabad általánosítani.
Én egy teljesen átlagos lány vagyok és egy átlagos barátot szeretnék magamnak.
Én nem szexet akarok.
Szűz vagyok, és egyáltalán nem zavar.
"Nem szabad általánosítani.
Én egy teljesen átlagos lány vagyok és egy átlagos barátot szeretnék magamnak."
Leírnád mit jelent neked az átlagos pasi ?
Erre vagyok kíváncsi :)
Itt derülnek majd ki az igények.
Szerintem amíg csak erősen korlátozott mintával rendelkezel a témában, hagyd, hogy mindenki a saját álmait kergesse és ne panaszkodj olyan dolgok miatt, amiről egyrészt csak a lehető leghalványabb fogalmad van, másrészt nem befolyásolhatod azt.
Mindenkinek vannak elvárásai, néha ezek reálisak, néha nem, de ez nem azt jelenti, hogy minden egyes lány irreálisan magasra teszi a mércét. Ma a média egyre jobban torzítja el az emberek önképét és igényeit, ez mind a két nemre ugyan úgy hat. De azért nem mindenki megy át nyáladzó biogépbe. Ha kinyitod a szemed és szépen körbenézel, meglepődsz, mennyi normális lány van körülötted.
20/F voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!