Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
egy ismeretlen lánynak mit mondjak ha szeretném megismerni?
hogy tudnék elkezdeni egy beszélgetést? mi legyen a téma?
az érdekel hogy ha valaki odamegy egy idegen lányhoz akkor mit mond, hogyan kezd el beszélgetni?
Szituációtól függ. Pl mindig a buszon látod: Te hol szállsz le? (bár ez egy kissé tolakodó.
Szép időnk van, ilyesmi mindig jó. Csak az első mondat a nehéz.
De nekem már jöttek annyival is, hogy szia, szép vagy. Randizgattam is az illetővel.
iskola folyosó és nekem is csak az első mondatot kellene kigondolni hogy mi legyen, utána már majd lenne valami.
Esetleg megkérdezem hogy hazakísérhetem-e vagy van-e kedve iskola után velem elmenni valamerre beszélgetni. jó ötlet? persze csak ha a folyosón szóba áll velem
4. vagyok
Bocsi, de nekem sok az előítéletem, sok az ilyen bunkó fiú a környezetemben.
Hány éves vagy? Ha általánosos vagy középsulis a dolog: Haveri körödet beszéld rá, hogy hívjatok meg pár ismeretlen lányt. Menj oda a lányhoz, hogy a 2 haveri kör összejöhetne csak ismerkedés szempontjából.
7. vagyok:
#4 Középsuli, utolsó év :D
bár nem értem mire akarsz kilyukadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!