Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szóval pár hete összeismerkedtem egy fiúval itt gyk-n,utána áttértünk msn-re ,és ott megbizonyosodtam arról,hogy nem fake a srác.Szinte tökéletes fiú,kis "művészlélek" szerűség eddig az ilyen pasik nem jöttek be,de ő valahogy megfogott.
Sokat chateltünk egymással,elég sok mindent meg is tudtunk egymásról,és végül meg is beszéltük,hogy találkozunk. Ezt el is mondtam a barinőimnek,akik óva intettek a gyk-s fiútól,de én mégis elindultam,hogy lemenjek hozzá. Már-már oda is értem,amikor egy tök rossz érzés fogott el,hogy mi van ha ez az egész csak egy szemfényvesztés volt és a srác valójában nem is az ,akinek mondja magát,és én hülye visszafordultam,és hazamentem....:S
A fiú írt üziket,de én nem válaszoltam rájuk,mert annyira kellemetlennek éreztem ezt a szituációt,és bunkónak önmagamat,meg amúgy se tudtam volna mit írni,mert semmi értelme nem volt annak amit tettem.Tudnátok segíteni,hogy mit írjak neki,hogy hogyan magyarázzam el ,hogy mi játszódott le bennem,vagy valahogy "visszaszerezzem" ezt a fiút,mert lehet,hogy nem ismerem annyira,de nagyon megkedveltem,annyira,hogy már érzelmi alapon is hatott!hat rám...Mit írjak?:((
21L
Szerintem szép volt, hogy beismerte "vétkeit"...
Ok sincs a haragra..
S nem is érzem ezt utcázásnak...
Kifejezetten aranyos, hogy ennyit szenvedett emiatt. :)
Hát... Majd holnap kiderül..... :$ ^^
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!