Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete találkoztam egy fiúval, azóta nem igazán szorgalmazza a következő talit. Rákérdezhetek én, hogy "rám" ér-e valamikor?
Figyelt kérdés
beszélünk minden nap, mindig ő ír nekem, de valamiért talizni nem akar...vagy csak ideje nincs elég...nem gáz, ha én hívom el a kövi talira? vagy valahogy puhatolózni, h esetleg mi a probléma?2012. márc. 25. 20:31
1/5 anonim válasza:
mivel már ismeritek egymást, nyugodtan írj csak te neki!
2/5 anonim válasza:
Először kérdezd meg, hogy őszintén hogy érezte magát a randin. Utána hívd el, ha akarja folytatni.
3/5 A kérdező kommentje:
még a randi után azt mondta, h jol érezte magát velem...
2012. márc. 25. 20:41
4/5 anonim válasza:
Egy héttel ezelőtt találkoztatok? Akkor nem gáz sztem, hogy még nem hozta fel a következőt. Szerintem csak éretesd vele, hogy kedveled, küldd azokat a "jeleket", de ne tapadj rá túlzottan. Hangolódj az ő tempójára, légy türelmes, az egy hét nem nagy idő. De ha pl még egy hétig nem hozza fel egyáltalán, akkor kezdhetsz puhatolózni, hogy gond van-e.
5/5 anonim válasza:
Minden randi végén ezt kell mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!