Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugodtan rákérdezhetek vagy fölösleges, mert úgy is hazudna vagy hülye a kérdés?
sztem, mondd azt, hogy nagyon sajnálod, de ha úgy gondolja, elmondhatja, hogy miért döntött így, hogy megérthesd. de csak finoman.
Lex/L/17
Hát igen rájöttem végül is a válaszra.
Ha belegondolok én is csak azt mondanám a lánynak, hogy: "Nem vagy az esetem." v "Egyszerűen csak nem jössz be."
És így nem fogok lúzernak tűnni szemében?
Bár a döntése után úgy is mindegy. :)
ha tudni akarod, akkor azt kérdezd, hoyg
" ok, nem tetszem neked, de légyszi légy őszinte a stílusom nem tetszik neked vagy okosabb pasit keresel, vagy egyszerűen alkatilag mást?"
ezek utén megtudhatod -talán- mely területen nem voltál nyerő.
de nehoyg elkeseredj... annyi csaj van, és lesz aki döglik érted :-))
Oké világos Kedves utolsó.:)
De ha lehet nem adnék neki "ötleteket, amivel kimenthetné magát".
Ugye megértesz?
Azért köszi a válaszodat.:)
Nőként mondom, hogy kérdezz rá nyugodtan, és ha határozottan kérdezed, nem bocsánatkérően, nem látszol lúzernek.
Én inkább azt kétlem, hogy a lány határozottan meg tudná mondani, mi nem passzolt veled. Én is csak évek múlva tudtam volna szavakba önteni, mi volt a bajom a 16 éves kori barátommal. Csak éreztem, hogy valami nem stimmel. Úgyhogy ha csak kertel, vagy foghegyről válaszol, emiatt is lehet. Az én exem is kérdezte, mi a baj, de nem tudtam neki megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!