Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyugodtan rákérdezhetek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyugodtan rákérdezhetek vagy fölösleges, mert úgy is hazudna vagy hülye a kérdés?

Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy hajtok egy lányra, ám Ő mégis, úgy dönt, hogy "Legyünk csak barátok!" Megkérdezhetem Tőle, hogy mégis miért dönt, így vagy, hogy rákérdezhetek arra, hogy mi nem tetszik bennem?
2009. máj. 16. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

sztem, mondd azt, hogy nagyon sajnálod, de ha úgy gondolja, elmondhatja, hogy miért döntött így, hogy megérthesd. de csak finoman.

Lex/L/17

2009. máj. 16. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nyugodtan rákérdezhetsz mert végülis ha már visszautasít akkor jogod van tudni miért... az persze nem biztos hogy igazat fog mondani de ha barátok vagytok akkor meg kötelező igazat mondania...
2009. máj. 16. 21:01
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát igen rájöttem végül is a válaszra.

Ha belegondolok én is csak azt mondanám a lánynak, hogy: "Nem vagy az esetem." v "Egyszerűen csak nem jössz be."

2009. máj. 16. 21:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak azért fordult meg a fejemben ez a kérdés, mert ha esetleg nem a külsőmmel van a baj, akkor valamit egyszerűen rosszul csinálhatnék és tudni szeretném mi az, hogy a jövőben ez nem forduljon elő.
2009. máj. 16. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:
ezt igy mondd el neki ahogy leirtad, biztos elarulja foleg ha nem is vagytok olyan kozeli viszonyban akkor miert ne.
2009. máj. 16. 21:07
 6/9 A kérdező kommentje:

És így nem fogok lúzernak tűnni szemében?

Bár a döntése után úgy is mindegy. :)

2009. máj. 16. 21:10
 7/9 anonim ***** válasza:

ha tudni akarod, akkor azt kérdezd, hoyg

" ok, nem tetszem neked, de légyszi légy őszinte a stílusom nem tetszik neked vagy okosabb pasit keresel, vagy egyszerűen alkatilag mást?"

ezek utén megtudhatod -talán- mely területen nem voltál nyerő.

de nehoyg elkeseredj... annyi csaj van, és lesz aki döglik érted :-))

2009. máj. 16. 21:15
 8/9 A kérdező kommentje:

Oké világos Kedves utolsó.:)

De ha lehet nem adnék neki "ötleteket, amivel kimenthetné magát".

Ugye megértesz?

Azért köszi a válaszodat.:)

2009. máj. 16. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Nőként mondom, hogy kérdezz rá nyugodtan, és ha határozottan kérdezed, nem bocsánatkérően, nem látszol lúzernek.

Én inkább azt kétlem, hogy a lány határozottan meg tudná mondani, mi nem passzolt veled. Én is csak évek múlva tudtam volna szavakba önteni, mi volt a bajom a 16 éves kori barátommal. Csak éreztem, hogy valami nem stimmel. Úgyhogy ha csak kertel, vagy foghegyről válaszol, emiatt is lehet. Az én exem is kérdezte, mi a baj, de nem tudtam neki megmondani.

2009. máj. 16. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!