Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek rákérdezhetek már...

Szerintetek rákérdezhetek már a baba nemére?

Figyelt kérdés
13+2 napos leszek mikor UHra megyek.
2011. febr. 18. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Rákérdezhetsz, de nem biztos, hogy meg tudják mondani, a kisfiam a 25. hétig nem mutatta magát.
2011. febr. 18. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kérdezz rá, de ilyenkor még nem tudnak biztosat mondani. Én is pont ennyi idősen voltam és annyit mondtak, hogy valószínűleg fiú, de pontosat a 18. hetin tudnak mondani, ha akkor is megmutatja magát.
2011. febr. 18. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 16 hetes 3D-n megmondták mindkét alkalommal! (Úgy is lett :)
2011. febr. 18. 18:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nem is akartam még ilyen korán rákérdezni,mert úgy voltam bele,ha csak lehet hogy kislány vagy kisfiú,inkább nem élem bele magam.

18 hetesen már biztosra mondták és szerencsére az is "maradt".De te tudod,csak nehogy beleéld magad és aztán ne az legyen :-)

2011. febr. 18. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!