Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taliztam 1 lánnyal tegnap és kb 5 órát beszélgettünk 2. randin rákérdezhetek h összejönne velem?
nem hiszem, hogy konkrétan rá kellene kérdezni. hívd még randikra, és hidd el, rá fog jönni, mi a szándékod. értelemszerűen ha belemegy a többi randiba is, akkor egy idő után járni fogtok. ha már több randin túl vagytok, esetleg elcsattant egy-két csók is már, akkor lehet neki jelenzi, hogy te szorosabb kötelékre gondoltál. biztosan nem hülye, kapcsolni fog.
hány évesek vagytok?
Nem kell megkérdezned, egyszerűen találkozgass vele továbbra is tegyetek úgy, mintha járnátok, aztán azon kapod magad, hogy már jársz is vele:D
U.I.: nem értem minek kell lehurrogni egymást. Vannak dolgok, amiket az ember egyszerűen nem tud, ezért megkérdezi, a másiknak lehet tök egyértelmű, ezért szépen lehurrogja.
szerintem se kell megkerdezd, h akkor jarunk? Talan meg is torpan ha szembesited a kerdessel, elobb utobb ugyis egyertelmu lesz mindkettotoknek, h egy part alkottok. Ehelyett inkabb azt tervezgesd, h mikor fogod megcsokolni, ha meg nem tortent meg. Sok sikert!
L/19
Én az első randin megkérdeztem. Igaz nem azt hogy járunk e hanem, hogy lesz e második randink azóta eltelt 7 év pont tegnap. A lányunk meg 4 nap múlva lesz négy éves.
Ezzel csak azt akartam mondani hogy kérdezgetni nyugodtan lehet szerintem csak a megfelelő formában.
Azt hogy "akkor most járunk?" semmiképp nem kérdezném meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!