Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még olyan lány, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lány, akinek még bejönnek a kedves, hűséges, odabújós, romantikus, érzelmes, értelmes fiúk?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 14:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nem értem, hogy miért kell nekiesni szegény kérdezőnek. Egyedül talán az "odabújós" az, ami kicsit öh... "fura", de a többi tulajdonságban semmi kivetnivalót nem látok. Nem is nyivákolt, hogy jajj szemetek a nők, meg nem kell nekik, csal feltett egy burkolt társkerséső kérdést. Nyugi.
2012. márc. 25. 16:10
 22/30 anonim ***** válasza:
35%
Igen, van olyan lány, ha nem találsz akkor peches vagy, rossz helyen keresgélsz vagy mittudomén...már nem is számolom hányadszor írom le ezt :D 24/L
2012. márc. 25. 16:27
 23/30 anonim ***** válasza:
47%
Van, csak nem ebben a világon és nem ebben a korban.
2012. márc. 25. 16:49
 24/30 anonim ***** válasza:
9%
Lassan férfiakból lesz a nő...Egy férfi legyen férfi és ne ez a csöpögős, nyálas papucs
2012. márc. 25. 19:50
 25/30 lila nyuszi ***** válasza:
Nekem igen.
2012. márc. 26. 01:51
 26/30 anonim válasza:
Bejönnének, ha Én is bejönnék nekik! ;-) 29/l
2012. ápr. 1. 23:19
 27/30 anonim ***** válasza:

jöhetsz, mi a kedvenc kajád?:)

este várlak vacsival cicám

2012. ápr. 3. 13:23
 28/30 anonim ***** válasza:

A párom ilyen, és attól még egyáltalán nem sírós, nyálas, férfiatlan, vagy papucs. A bújással is rendben van minden, imádunk bújni, bár mivel én vagyok a kisebb, technikailag én hozzá, de ez részletkérdés :) (És ha netán aggódna valaki, az ágyban is minden oké)

Ez egy hülye tévhit, hogy a nőknek a bunkó pasik kellenek - ha valaki kedves, hűséges stb. és mégsem kell a nőknek (vagy egy adott nőnek), akkor vagy más baj van vele (mégsem olyan kedves?), vagy külsőre nem az esete a nőnek (ezért aztán senkit nem lehet hibáztatni!), vagy a nő rajta kívüli okból utasította vissza (pl. másba szerelmes, stb.)

2012. ápr. 3. 13:42
 29/30 anonim ***** válasza:

Zvonko: ezen besírtam xD de igazad van teljesen!

Nos kicsit finomabban megfogalmazva a dolgot: szeintem ezek a tulajdonságok nem túl magas tesztoszteron szintről árulkodnak, biológiai okokból pedig a nőknek az kell. Azzal hogy értelmes, kedves, hűséges még semmi probléma. De könyörgöm, bújós?? Volt ilyen pasim, de engem konkrétan idegesített hogy nem tudom fizikailag levakarni magamról! Érzelmes alatt pontosan mit értesz? hogyha leszidod akkor elbőgi magát? iylennel is volt már dolgom. akkor én azt csináltam hogy jól megvertem, hogy térjen észhez. (25/L)

2012. ápr. 3. 14:08
 30/30 anonim ***** válasza:
Igen
2012. ápr. 3. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!