Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány, akinek még bejönnek a kedves, hűséges, odabújós, romantikus, érzelmes, értelmes fiúk?
Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 14:44
11/30 anonim válasza:
hagyjuk ezt a fb pózolást. az a baj hogy mostanában az ilyen 30 körüli pasik is csinálják,nagyon gáz.
13/30 anonim válasza:
Saját tapasztalatom szerint már ez nem nagyon megy , mert én is inkább romantikusabb lélek vagyok mint a herjaim és csak azt látom hogy minden csaj csak "pörögni" akar és nem romantikázni ! :-P
14/30 anonim válasza:
Kedves Zvonkó sajnos nem lehet mindenki olyan érzéketlen segg.fej, mint te.
15/30 anonim válasza:
És érdekes módon mégsem én bőgök itt, taknyom-nyálam egybefolyatva, hogy nem jutok nőhöz.
A lányoknak nyilván az érzéketlen pasik a kedvencei.
A szüleid nem testvérek? Mert abból szokott ilyesmi származni, mint te.
16/30 anonim válasza:
Zvonkó stílusa talán kissé darabos, de teljesen igaza van. És én lány vagyok.
17/30 anonim válasza:
Persze, hogy van. Én is. (Bár az "odabújós" azért attól függ, mit jelent... Annyira nem vagyok bújós).
De a kedvesség és hűségesség alap.
A romantikust, ha úgy érted, hogy néha meglep virággal, vagy ilyesmi, az persze nagyon jó, de nem elvárás. Én magam inkább racionális típus vagyok.
érzelmes: ld. romantikus (de persze azért ne egy érzelemre teljesen képtelen ember legyen :D)
értelmes: nagyon-nagyon fontos!
18/30 anonim válasza:
Zvonkóval én is egyetértek, leszámítva, hogy kicsit normálisabb hangnemben fogalmaznám meg ugyanezt. És én is lány vagyok.
20/30 anonim válasza:
Én is egyetértek Zvonkoval,tapasztalatból írom,hogy aki ilyet és így állít magáról az olyan,mint amit Zvonkó leírt.Persze lehet Kérdező te nem, de nekem ilyen tapasztalatom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!