Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még olyan lány, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lány, akinek még bejönnek a kedves, hűséges, odabújós, romantikus, érzelmes, értelmes fiúk?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 14:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
hagyjuk ezt a fb pózolást. az a baj hogy mostanában az ilyen 30 körüli pasik is csinálják,nagyon gáz.
2012. márc. 25. 15:08
 12/30 anonim ***** válasza:
59%
Van :)
2012. márc. 25. 15:11
 13/30 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatom szerint már ez nem nagyon megy , mert én is inkább romantikusabb lélek vagyok mint a herjaim és csak azt látom hogy minden csaj csak "pörögni" akar és nem romantikázni ! :-P
2012. márc. 25. 15:16
 14/30 anonim ***** válasza:
42%
Kedves Zvonkó sajnos nem lehet mindenki olyan érzéketlen segg.fej, mint te.
2012. márc. 25. 15:18
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

És érdekes módon mégsem én bőgök itt, taknyom-nyálam egybefolyatva, hogy nem jutok nőhöz.

A lányoknak nyilván az érzéketlen pasik a kedvencei.

A szüleid nem testvérek? Mert abból szokott ilyesmi származni, mint te.

2012. márc. 25. 15:22
 16/30 anonim ***** válasza:
93%
Zvonkó stílusa talán kissé darabos, de teljesen igaza van. És én lány vagyok.
 17/30 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van. Én is. (Bár az "odabújós" azért attól függ, mit jelent... Annyira nem vagyok bújós).

De a kedvesség és hűségesség alap.

A romantikust, ha úgy érted, hogy néha meglep virággal, vagy ilyesmi, az persze nagyon jó, de nem elvárás. Én magam inkább racionális típus vagyok.

érzelmes: ld. romantikus (de persze azért ne egy érzelemre teljesen képtelen ember legyen :D)

értelmes: nagyon-nagyon fontos!

18/30 anonim ***** válasza:
86%
Zvonkóval én is egyetértek, leszámítva, hogy kicsit normálisabb hangnemben fogalmaznám meg ugyanezt. És én is lány vagyok.
2012. márc. 25. 15:24
 19/30 anonim ***** válasza:
aha.:d
2012. márc. 25. 15:41
 20/30 anonim ***** válasza:
Én is egyetértek Zvonkoval,tapasztalatból írom,hogy aki ilyet és így állít magáról az olyan,mint amit Zvonkó leírt.Persze lehet Kérdező te nem, de nekem ilyen tapasztalatom volt.
2012. márc. 25. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!