Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen hogyan ismerkedtek az emberek?
Manapság mindenki neten próbál párt találni magának vagy discokban, kocsmákban ismerkedik. Mikor még nem volt számítógép és nem 14 évesen kezdték a bulizást, akkor hogy ismerkedtek a fiatalok?
Csak mert nekem az a bajom, hogy nem vagyok fent egy közösségi oldalon sem, bulizni kb. havi egyszer ha megyek, akkor is ugyanoda, ahol már szinte mindenkit ismerek. És hiába szeretnék egy barátot, ötletem sincs mint kéne tennem az ügy érdekében. Pedig egyáltalán nem vagyok ronda.16l
én is csak 20 vagyok, mégsem regisztrálok semmilyen közösségi portálra, egy netes kapcsolatot meg el sem tudnék képzelni. számomra ez nagyon bizarr.
ismerkedni bárhol tudsz: iskolában, könyvtárban, a baráti köröd is valószínűleg bevonz pár új arcot, stb
hát biztos nem úgy hogy: kő kóla? meg hát...
régen településen belül, vagy utazgattak. nézd meg pl a Büszkeség és Balítéletet. remek példa erre.
Iskolában? Nem igazán. Nem nagyon szeretnék olyan fiúval járni, akivel ha rosszra fordulnak a dolgok még évekig bámulhatjuk egymást.
A baráti társaságom... Na igen. Vannak barátaim, de főleg lányok. Mondjuk volt pár fiú is a csapatban akikkel randiztam, volt akivel jártam is, de ha velük vége, akkor utána már barátként is elveszítettem őket.
Könyvtárban? Sokszor olvasom ezt itt. Ilyenkor merül fel bennem a kérdés, hogy akik ezeket írják azok járnak könyvtárakba? Mert én igen, és egy korombeli fiúval nem találkoztam még ott.
Most olvastam a többi válszat. Városi rendezvényeken mondjuk tényleg találkoztam már szimpatikus fiúkkal, csak kár hogy ilyen események kb. évente egyszer vannak.
Köszi az eddigi válaszokat(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!