Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Régen hogyan ismerkedtek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen hogyan ismerkedtek az emberek?

Figyelt kérdés

Manapság mindenki neten próbál párt találni magának vagy discokban, kocsmákban ismerkedik. Mikor még nem volt számítógép és nem 14 évesen kezdték a bulizást, akkor hogy ismerkedtek a fiatalok?

Csak mert nekem az a bajom, hogy nem vagyok fent egy közösségi oldalon sem, bulizni kb. havi egyszer ha megyek, akkor is ugyanoda, ahol már szinte mindenkit ismerek. És hiába szeretnék egy barátot, ötletem sincs mint kéne tennem az ügy érdekében. Pedig egyáltalán nem vagyok ronda.16l

2012. márc. 24. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

én is csak 20 vagyok, mégsem regisztrálok semmilyen közösségi portálra, egy netes kapcsolatot meg el sem tudnék képzelni. számomra ez nagyon bizarr.

ismerkedni bárhol tudsz: iskolában, könyvtárban, a baráti köröd is valószínűleg bevonz pár új arcot, stb

2012. márc. 24. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
ha már jársz bulikba ott az alap.. ha van haverod, barátod, akár ott is.. sok sok helyen amihez nem kell internet! :)
2012. márc. 24. 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még jobban összejártunk, utcagyerek voltunk, voltak bálok, városi rendezvények.
2012. márc. 24. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:

hát biztos nem úgy hogy: kő kóla? meg hát...

régen településen belül, vagy utazgattak. nézd meg pl a Büszkeség és Balítéletet. remek példa erre.

2012. márc. 24. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
olvasd el inkább, a könyv jobb :) még régebben a férfi lestoppolta a csajt, amikor megszületett, a lány szülei meg később hozzáadták.
2012. márc. 24. 19:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Iskolában? Nem igazán. Nem nagyon szeretnék olyan fiúval járni, akivel ha rosszra fordulnak a dolgok még évekig bámulhatjuk egymást.

A baráti társaságom... Na igen. Vannak barátaim, de főleg lányok. Mondjuk volt pár fiú is a csapatban akikkel randiztam, volt akivel jártam is, de ha velük vége, akkor utána már barátként is elveszítettem őket.

Könyvtárban? Sokszor olvasom ezt itt. Ilyenkor merül fel bennem a kérdés, hogy akik ezeket írják azok járnak könyvtárakba? Mert én igen, és egy korombeli fiúval nem találkoztam még ott.

2012. márc. 24. 19:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Most olvastam a többi válszat. Városi rendezvényeken mondjuk tényleg találkoztam már szimpatikus fiúkkal, csak kár hogy ilyen események kb. évente egyszer vannak.

Köszi az eddigi válaszokat(:

2012. márc. 24. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Szinhazrol meg nem hallottal, rengeteg fiatal van ott.
2012. márc. 24. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!