Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti ha ismerkedtek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti ha ismerkedtek egy fiúval, akkor mikor meséltek a barátnőtöknek róla? Mármint h. az ismerkedés melyik szakaszában? 25/N

Figyelt kérdés
Tudom, h. ez mindenkinél más. Én pl. úgy vagyok ezzel, h. ha még csak ismerkedünk, beszélgetünk neten (pl. netes társkeresőről ismerem), akkor még nem akarom elkiabálni a dolgokat, szóval legkorábban akkor, ha már találkozunk v. találkoztunk 1-szer. De van, h. még akkor sem, mert már volt olyan, h. én többet gondoltam a kapcsolatba, aztán még sem lett belőle semmi. Csak azért kérdezem, mert randiztam egy fiúval, aztán folyamatosan azt kérdezgette, h. meséltem-e már róla vkinek, ő azt szerette volna hallani, h. igen, már mindenki tud róla. Ez engem kicsit idegesített, h. folyton ezt kérdezgeti. Aztán ebből mondjuk nem lett kapcsolat, de nem emiatt.
2012. febr. 7. 08:35
 1/10 Macs1209 ***** válasza:

Ha egy pasi válaszát elfogadod:

Ha a nő megemlíti, hogy beszélt rólam, az jól esik. De hogy ilyennel faggassam, nem létezik, ez már tapadás, és túlzás, még X randi után is. Ha meg odakerül a dolog, simán bemutatod azoknak, akik neked fontosak, nem ?

2012. febr. 7. 09:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Persze, gondolom, h. jól esik. És ha úgy alakul a kapcsolat, akkor természetesen bemutatom a családomnak, és a barátnőimnek is. De ezt én is kicsit túlzásnak találtam, és amúgy is túlságosan nyomult a srác.
2012. febr. 7. 09:16
 3/10 anonim ***** válasza:

csak azokról beszélek akik nem jelentenek semmit, vagy sokat.

A lényeges egyéneket megtartom magamnak és várom mi alakul ki.

22/L

2012. febr. 7. 09:21
 4/10 Macs1209 ***** válasza:
Nem tudja, hogyan kell egy Nővel bánni.. ennyi ;) Ezt a kérdést szerintem le is lehetne zárni.
2012. febr. 7. 09:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Az elejétől. Nekem olyan barátnőm van, akivel mindent ki lehet tárgyalni.
2012. febr. 7. 09:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Az én barátnőmmel is mindent meg lehet beszélni. De most pl. ismerkedek egy sráccal, ott dolgozik, ahol én (egy épület, de másik cég), szinte minden nap találkozunk, beszélgetünk egymással, persze jó lenne, ha ebből kapcsolat lenne, de még nem tartunk ott. Én nem szeretem elkiabálni a dolgokat, barátnőmnek még nem meséltem róla. Nekem is volt olyan barátnőm, aki miután összejött a sráccal, csak rá 1-2 hétre szólt, mert nem tudta, h. mi lesz még a dologból.
2012. febr. 7. 09:36
 7/10 anonim ***** válasza:

1. szerintem nem kell mindent megbeszélni barátokkal, én pl nem szeretném, ha téma lennék a barátnők körében

2. az azonos munkahelyen, vagy egymáshoz közel dolgozó párokat sose értettem, miért olyan jó az, ha egész nap egymás közelében vannak

hamar kiéghet a kapcsolat, sok a sértődési lehetőség, egymás számonkérése, konfliktusok, féltékenység, belelógnak egymás szájába

van olyan, hogy túl sok időt tölt egymással két ember, ráunnak egymásra

24/F

2012. febr. 7. 10:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Mi még nem vagyunk egy pár. Az, h. minden nap találkozunk és beszélgetünk, az alatt azt kell érteni, h. reggelente véletlenül összefutunk (nem beszéljük meg előre, csak van, h. épp egy időben érünk be), vagy ebédidőben látjuk egymást. De eddig csak szemeztünk egymással, köszöntünk egymásnak, szóval még nagyon az elején vagyunk a dolgoknak. A beszélgetés is egyelőre ilyenekre korlátozódik, h. jó étvágyat, v. milyen napod van, szóval még nem túl személyes dolgok.
2012. febr. 7. 11:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát nekem a legjobb barátnőm mindenről tud... Mi ez a hülyeség hogy "elkiabálni" :D Az hogy beszélgetsz egy sráccal és ezt elmondod a barátnődnek is nem elkiabálás... Ha nem jön össze azt is elmondom neki aztán nevetünk egyet rajta és továbblépünk...
2012. febr. 7. 12:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Naná...még a szexet is megbeszéljük a csajokkal később :D Legjobb témák :D
2012. febr. 7. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!