Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol ismerkedtek?
Figyelt kérdés
Nincs sok tapasztalatom, de azt tudom, hogy szórakozóhelyen szinte lehetetlen. Sok metroszexuális fiú, ringyójelölt lányok... itt elég kevés olyannal lehet találkozni, akikkel érdemes lenne kapcsolatot kezdeni.2012. febr. 9. 22:42
2/16 anonim válasza:
Vonaton, utcán, ha úgy adódik neten (itt annyira nem szeretek). Bárhol.
3/16 anonim válasza:
Én is ezt kérdezem, hogy hol lehetne normális, értelmes, kedves, hűséges lányokkal ismerkedni manapság?!
Elég rossz tapasztalataim vannak a mai lányokról, kezdem úgy érezni mindne normális nő elkelt már, a romlott rib@ncok meg nem kellenek.
22/F
4/16 A kérdező kommentje:
Ugyan ez vagyok, csak lányban. Persze én is járok bulizni, de kulturáltan viselkedem, nem iszom magam részegre ( nem is szeretem az alkoholt, csak a Bacardi Breezert és az ízesített söröket a maguk 2-3% alkoholtartalmukkal :D , nem viháncolok, nem kelletem magam, csak kikapcsolódok a barátaimmal. De elszomorít, hogy a fiúk 80%-a nem igai férfi, az ilyen szórakozóhelyeken pedig ez az arány még jóval magasabb is. 19 éves lány vagyok, nem is volt még kapcsolatom, nem találtam magamhoz illő, normális, komoly srácot. Persze nem azt várom el tőle, hogy ne bulizzon, vagy normális kereteken belül se igyon, mert én sem ez a kategória vagyok, de azért mégis. :(
2012. febr. 9. 23:10
5/16 anonim válasza:
Te már tettél fel itt kérdést:D Egyébként sok olyan fiú van, aki normális és nem metrószexuális, páwa stb... Például én:P
6/16 A kérdező kommentje:
Nem tettem fel még itt kérdést. Már 3 éve vagyok regisztrálva, de a szex, szerelem kategóriába ma írtam ki először :D De szívesen megnézném azt a kérdést. Egyébként persze, vannak még gondolom ilyen srácok, de egyre kevesebben, és egyik sem körülöttem :(
2012. febr. 9. 23:15
7/16 anonim válasza:
Elég nehéz dolog ez, bár nekem a legutóbbi kettő ismerkedésem teljesen véletlenül jött, kint munkahelyen. Persze nehezebb a dolog, ha vidéken élsz, pl. mint én, mert nekem is az említett esetek óta semmi nem volt, azokból pedig semmi nem lett, így maradt a magány.
Vidéki vagy? Milyen megye? Ha pesti, akkor könnyebb dolgod van. Ott legalább van esély is arra, hogy legyen valakid.
8/16 anonim válasza:
Akkor nem szóltam:) Azt hittem te vagy az a múltkori 19éves lány. Lényeges, hogy merre laksz, ahogyan kérdezi is itt valaki.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ. Vidéki vagyok, Bács megyei, de lehet, hogy hamarosan felköltözünk néhány barátnőmmel. Bár még nagyon elméleti síkon mozog a dolog. :)
2012. febr. 9. 23:18
10/16 anonim válasza:
23:16 vagyok. Kár, hogy nem közelebbi, mert én Békésben lakom. 26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!