Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol ismerkedtek?
Figyelt kérdés
Nincs sok tapasztalatom, de azt tudom, hogy szórakozóhelyen szinte lehetetlen. Sok metroszexuális fiú, ringyójelölt lányok... itt elég kevés olyannal lehet találkozni, akikkel érdemes lenne kapcsolatot kezdeni.2012. febr. 9. 22:42
11/16 anonim válasza:
Így van, gyertek Pestre, ott összefuthatunk és meglátod, hogy vannak normálisak:P:)
12/16 A kérdező kommentje:
Hát remélem! :)
2012. febr. 9. 23:28
13/16 anonim válasza:
"Nincs sok tapasztalatom, de azt tudom, hogy szórakozóhelyen szinte lehetetlen."
Ezt honnan tudod? Mit nevezel szórakozóhelynek?
Nekem pl. rock koncerten nem ment az ismerkedés. Szinte mindig hátulról látom a kiszemeltet. Megközelítem és kiderül, hogy csúnya vagy bagós. Valaki tud koncerten ismerkedni.
14/16 anonim válasza:
Szinte bárhol lehet,utca,net,suli,busz,vonat stb stb stb:D:D de én szinte sehol,mert itt a környéken szinte ilyen metroszexuálisok vannak csak,s pff,meg persze a rib*cok:S L/15
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát, az az érdekes, hogy én próbáltam már mindenhol, rock koncerten és diszkóban is :D Mert mint mondtam, járok buliba, diszkóba is, de egyébként csak rockot hallgatok :D Ez is érdekes számomra.
2012. febr. 10. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!