Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szebbik nemhez: elfogadnátok a meghívást?
hát hogy őszinte legyek nem valószinű, hiszen nem is ismerlek :S
megijednék..
de lehet hogy vannak akiknek ez bejön :D
sok sikert^^
Most én megdöbbentőt fogok írni: attól függ, hány éves vagy.
Agyfrászt kapok attól, ha egy 35-40 éves csóka szólít le az utcán, villamoson, akárhol...
Ha fiatal - korban hozzám illő (23) vagy, akkor lehet, hogy elfogadnám, főleg, ha nem veszed sértésnek, hogy párt nem keresek. :)
De nem is biztos, hogy én lennék a számodra olyan tünemény :)
én elfogadnám:) bár csak akk ha nem sietek:)meg ha nem vmi nagydarab ijesztő pasi:S mert akk nem :D
de ez télleg egyéntől függ, mert vki megijedne vki meg belemenne:):P
22 éves vagyok, és nem menőcsávó :) Szóval ha kapnátok akár egy névjegyet némi (akár jelentéktelen) beszélgetés után, lehet megkeresnétek az illetőt?
Ha igen, akkor a 4-es 6-os vonalán lehet rám vadászni :D
Akkor már csak az a kérdésem, hogy mikor szoktál arra járni, és hogy nézel ki, kit keressek! :P Legalább a tekintetemmel. :)
Ilyesmi velem nem történt még, hogy ismeretlen fiú megszólítson, és esetleg mis hívjon valamire, az idősebb fickó pedig roppantul nem tudta a helyzetet kezelni, ezért csak odáig jutott el, hogy "szia". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!