Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt elfogadnátok egy fiúban?
Bár férfi vagyok,de ha szeret valaki mindenhogy elfogad.A személyiséged szeretni...a tested mellékes.:)
2010. ápr. 26. 20:05
2/28 anonim válasza:
én kifejezetten szeretem a sebhelyes pasikat. ;)
engem biztosan nem zavarna.
Szerintem a csajok kifejezetten szeretik a hegeket , mond azt háborús seb, vagy megharapott a cápa vagy valami.
Sztem tesznek erre a lányok..
A Nők 2 osztályba sorolhatók kb..
Van akinek csak az számít..
- mennyi a pénzed
- mekkora a farkad
- milyen izmos vagy
valakinek meg az számít hogy
- mennyire vagy becsületes és udvarias
- mennyire van eszed
- mekkora a farkad
:D
2010. ápr. 26. 20:07
Nekem nm ez a legfontosabb szempont:)
2010. ápr. 26. 20:08
Szia. Az előző két kommenttel nem értek egyet, azért attól, hogy kifejezetten szeretem a hegeket, bár még fiatal vagyok, a tökéletes pasira várok, de lehet hogy 5-10 év múlva rájövök arra hogy nincs ilyen, és elképzelhető h nekem is tetszeni fog. Egyébként engem sem zavarna ha látnám, sőt. Gondolj bele a sok izomemberre, akiknek a fehérjéktől meg a mindenféle tápkiegészítőktől tiszta pattanás a háta, mégis oda vannak értük a csajok. Ha valamid nem teljesen tökéletes, azt mással lehet kompenzálni szerintem.
2010. ápr. 26. 20:08
7/28 A kérdező kommentje:
20 évesen nem tudom melyik háborúba vehettem volna részt :D
Nem is a lány előtt szégyenleném magam, hanem azt, h ő mondjuk szeretne strandra menni én meg nem :S Vagy, hogy esetleg kellemetlen helyzetbe hoznám őt, ha meglátnák az ismerősei a sebeimet.
Szia.Ha téged egy lány egyszer igazán szeretni fog akkor elfogad úgy ahogy vagy.Szerintem a balesetről nem te tehetsz. én minden kétség kívül elfogadnálak :) 18/L
2010. ápr. 26. 20:09
Nekem kifejezetten tetszene ;) amúgy igaz, a balesetedről nem te tehetsz úgyhogy...
2010. ápr. 26. 20:11
Senki se szereti a tökéletes embereket! Ha amúgy minden rendben veled (úgy értem, hogy kedves vagy, odaadó, okos..), akkor egyáltalán nem számítanak az ilyen dolgok.
Sőt! eez lehet a te védjegyed :)
2010. ápr. 26. 20:12
Kapcsolódó kérdések: