Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt elfogadnátok egy fiúban?
Örülök h ennyi embernek ez nem jelenteni gondot :P
20:25
Arra gondolok, h mennyire venné zokon, ha én ilyen programokban esetleg nem tartanék vele, mert engem sajnos eléggé zavar ez a dolog :P
szia.
Nekem is voltak gátlásaim a "striáim" miatt. Sajnos a konditól a bicepszem belső fele, meg a vállam alatt keletkeztek repedések. A hátamon is vannak vízszintes csíkok, de az nem konditól, szimplán növekedéstől.
Eleinte nekem is voltak gátlásaim, most már nagyon lesz.rom, és nem érdekel ha mások látják, elvégre én meg nem másokért, hanem magamért kondiztam. Az kicsit zavar, hogy sokan megkérdik hogy mi az a kezem, de elmondom, és el van intézve.
Úgyhogy téged se érdekeljen, barátnőm engem is elfogadott így, pedig gyakorlatilag még ezeket a "terhességi csíkokat" sem lehet véglegesen eltüntetni.
Én vagyok a háborús cápatámadós :D , a lényeg azon van, hogy vicces sztorit mondj hozzá, és még nevetnek is rajta a végén (nem kinevetnek, hanem nevetnek, nem ugyanaz) . Egyéként szerintem tényleg nem foglalkoznak ilyennel a csajok.
20F
engem biztos nem zavarna a hegek.volt olyan barátom akinek az arcába harapott egy kutya.nagyon jó tulajdonságai voltak.igaz,h nem szeretett mások közt lenni,de egy idő után jött velem minden hova mert tudta,h engem nem érdekel az arca és az amit gondolnak a többiek.de képes volt értem el jönni sétálni stb.
senki sem jegyezte meg csak a féltékeny pasik-csajok.
"A lányok szeretik a sebhelyeket, olyanok mit a térképek a lelkedhez."
Lélegzet c. film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!