Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ezt elfogadnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt elfogadnátok egy fiúban?

Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt volt egy elég súlyos balesetem, szerencsére rendbe jöttem, de a hátam sajnos eléggé heges maradt. Emiatt elég gátlásos vagyok és félmeztelenül nem is szoktam más ember előtt tartózkodni, strandra is ezért nem is járok. Lányok, titeket ez zavarna? Eltudnátok ezt fogadni? A lézeres kezelés sajnos nagyon drága, arra nincs pénzem :S
2010. ápr. 26. 20:02
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Örülök h ennyi embernek ez nem jelenteni gondot :P

20:25

Arra gondolok, h mennyire venné zokon, ha én ilyen programokban esetleg nem tartanék vele, mert engem sajnos eléggé zavar ez a dolog :P

2010. ápr. 26. 20:40
 22/28 anonim ***** válasza:

szia.

Nekem is voltak gátlásaim a "striáim" miatt. Sajnos a konditól a bicepszem belső fele, meg a vállam alatt keletkeztek repedések. A hátamon is vannak vízszintes csíkok, de az nem konditól, szimplán növekedéstől.

Eleinte nekem is voltak gátlásaim, most már nagyon lesz.rom, és nem érdekel ha mások látják, elvégre én meg nem másokért, hanem magamért kondiztam. Az kicsit zavar, hogy sokan megkérdik hogy mi az a kezem, de elmondom, és el van intézve.

Úgyhogy téged se érdekeljen, barátnőm engem is elfogadott így, pedig gyakorlatilag még ezeket a "terhességi csíkokat" sem lehet véglegesen eltüntetni.

2010. ápr. 26. 20:44
 23/28 anonim ***** válasza:
engem sem zavarna.. sőt konkrétan nem foglalkoznék vele, és valahogy elérném, hogy a fiút se..
2010. ápr. 26. 21:03
 24/28 anonim ***** válasza:
-t
2010. ápr. 26. 21:03
 25/28 anonim ***** válasza:
Persze. Ez nem jelenthet gondot. Sőt, szerintem a sebhely az szexi:)
2010. ápr. 26. 21:20
 26/28 anonim ***** válasza:

Én vagyok a háborús cápatámadós :D , a lényeg azon van, hogy vicces sztorit mondj hozzá, és még nevetnek is rajta a végén (nem kinevetnek, hanem nevetnek, nem ugyanaz) . Egyéként szerintem tényleg nem foglalkoznak ilyennel a csajok.

20F

2010. ápr. 26. 21:23
 27/28 anonim ***** válasza:

engem biztos nem zavarna a hegek.volt olyan barátom akinek az arcába harapott egy kutya.nagyon jó tulajdonságai voltak.igaz,h nem szeretett mások közt lenni,de egy idő után jött velem minden hova mert tudta,h engem nem érdekel az arca és az amit gondolnak a többiek.de képes volt értem el jönni sétálni stb.

senki sem jegyezte meg csak a féltékeny pasik-csajok.

2010. ápr. 26. 22:16
 28/28 anonim válasza:

"A lányok szeretik a sebhelyeket, olyanok mit a térképek a lelkedhez."

Lélegzet c. film

2010. máj. 5. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!