Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt elfogadnátok egy fiúban?
Nem hiszem, hogy egy szerelmes lány bárki előtt is szégyellné azt a fiút, akibe szerelmes:)
2010. ápr. 26. 20:14
Abszolút nem zavarna,egyáltalán, ha amúgy bejönne a pasi, magasról tennék rá:D No para, a normális emberek nem a hegeket nézik, és nem az alapján ítélnek:) (kivéve a "börtön-hegek", de ez más kategória:D)
19/L
2010. ápr. 26. 20:15
rendes srácnak tűnsz, engem nem zavarna :) de a kezelés nagyon drága? mert, ha nagyon gátlásos vagy emiatt, akkor megéri érte spórolni :)
2010. ápr. 26. 20:15
14/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A kezelésről annyit, h egy arcnyi terület is közel 100 ezer forint, akkor képzelhetitek mennyi lehet egy egész hát :S Sajnos nekem nincs ennyi megtakarított pénzem.
Dehogy zavarna!A bátyámnak is a háta közepén van 4 heg(csíkok)de eléggé látszanak.Szerintem akinek megfelelő az értékrendje azt a lányt nem fogja zavarni.
2010. ápr. 26. 20:24
én 17 vagyok ,nekem is heges a hátam (keresztben 5db vágásnyom 3centinként),de töklesz*rom ki mit gondol róla,ettől még nem vagy más ember
engem is megnéznek a strandon mikor meglátják ,de nem zavar , mert nem változtat semmin
próbáld így nézni a dolgokat , ne szégyelld, ugyanannyit érsz mint más ,sőt még érdekesebb is vagy :)
2010. ápr. 26. 20:24
Arra is irányul a kérdés, hogy mivel nem jársz strandra, így gondolom a barátnőd sem strandolhatna veled?
2010. ápr. 26. 20:25
18/28 anonim válasza:
Figyelj csak!Az én apukám 11 évesen harmadfoku égést szenvedett 1,5 évig volt vele korházban!Annyira tudták meggyógyítani,hogy még a fején az egyik oldalon ott van az égés azaz ott nincs rendes bőr (én ezt a részt nagyon szeretem mert ha megpuszilom ás borostás is akkor ott nem szúr mert ott nem nől neki a szőr!).Még sem huzott a fejére zsákot az utcán!Azok az emberek akik előitélettel vannak az eféle "sérűlt" emberekkel azokkal az emberekkel nem kell foglalkozni és azért gondolkodj el azon,hogy ez csak neked csinál gátlás lehet,hogy másnak felsem tünne!Ha meg igen akkor legfeljebb megkérdi te meg elmondod!Nekem pedig a doki megnyomta a halántékomat amikor megszülettem és gyerekkoromban mindenki csúfolt,hogy"nyomott fejű"ma meg megkérdik,hogy mitőrtént ?Van olyan ismerősöm akivel együtt nőltem fel és páréve kérdezte meg,hogy mi tőrtént a fejemmel!Szóval nelegyenek gátlásaid nehogymár megengedd,hogy mások határozzák meg a nem tetszésükkel az életedet!!!!Kárpediem!!!!!!!!!Fel a fejjel!!!!
2010. ápr. 26. 20:26
Engem egyáltalán nem zavarna :) Én is tele vagyok hegekkel (napallergia miatt 14 anyajegyemet kellett levenni, ebből kettő már kezdett rákosodni, és a hegek közül 4 az arcomon), strandra se nagyon járhatok, csak 100as faktorú naptejjel. Nem ez a mérvadó. Sokkal normálisabbnak tűnsz, mint az izomagyú bunkók, és ez nagyon sokat számít :)
18/L
2010. ápr. 26. 20:31
Engem biztos nem zavarna,nem mondom hogy szeretem a hegeket mert a keletkezésük nem épp kellemes és nem kívánok senkinek se baleseteket,de olyan jólesően megborzongok tőlük. Olyan érzés mintha a pasi valami nagy harcos lenne és a hegek harci sérülések lennének:D:D
2010. ápr. 26. 20:31
Kapcsolódó kérdések: