Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti elfogadnátok/mit szólnátok ahhoz, ha kiderülne hogy a barátnőtök/kiszemeltetek lolita?
Nem járok ilyen ruhákban hétköznap, csak hétvégenként, meet-ekre veszek fel ilyet (meet->amikor a loliták találkoznak) Tehát ha csak úgy megismerkednél velem, akkor nem az lenne az első mondatom, hogy "szia, lolita vagyok és csak e körül forog az életem" hanem csak néhányszor szombat délután elmegyek 1-1 meetre mert nagyon tetszenek a ruhák. Hétköznap "normális" ruhákban járok. Aki nem tudná hogy mi ez: [link]
néhány kép: [link]
Ha a barátnőm, vagy kiszemeltem hagyja h néhanapján lefotózzam, vagy vele tartsak, akkor miért ne? ez a hobbid és kész.. :)
amúgy a korodat megkérdezhetem?
16 éves vagyok
Köszi az eddigi válaszokat!
Szerintem sincs semmi gond ezzel a stílussal. Mondjuk nem mindegy, hogy melyik válfaját gyakorlod. Mert van köztük ami szerintem tényleg jó és tetszik, de van olyan is, ami ... nem igazán nyerte el a tetszésemet.
De alapvetően öltözködj úgy, ahogy akarsz. Magyarország ilyen szempontból sajnos nagyon sivár. Mindenki felvesz egy farmart meg egy szürke pólót és kész. Pedig sokkal érdekesebben is lehet öltözködni...szóval szerintem te jó úton haladsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!