Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti elfogadnátok/mit szólnátok ahhoz, ha kiderülne hogy a barátnőtök/kiszemeltetek lolita?
Nem járok ilyen ruhákban hétköznap, csak hétvégenként, meet-ekre veszek fel ilyet (meet->amikor a loliták találkoznak) Tehát ha csak úgy megismerkednél velem, akkor nem az lenne az első mondatom, hogy "szia, lolita vagyok és csak e körül forog az életem" hanem csak néhányszor szombat délután elmegyek 1-1 meetre mert nagyon tetszenek a ruhák. Hétköznap "normális" ruhákban járok. Aki nem tudná hogy mi ez: [link]
néhány kép: [link]
Vannak még hobbijaim, mint írtam nem csak erről szól az életem. Sportolok (lovagolok már 4 éve), szeretek animét nézni, mangát olvasni, jó filmeket nézni, zenét hallgatni, rajzolni, fotózni és most tervbe van véve hogy megtanulok gitározni :)
Szeretek minél több mindent kipróbálni, megismerni.
Allatira nem zavarna, legfokepp azert mert tetszik:)
21f
hát ezen most hatalmasat röhögte:D:D::D:D:D
az elnevezésen is:D van egy ismerősöm akit évek óta így hívok,ha elmesélem ezta sztorit behal:D:D
jaajj hát ha 16 éves vagy akkor szinte törvényes hogy kövess valami divatot:)gondolom a kis barátod,is hasonló korú/érdeklődésű szóval szerintem nem lesz probléma!:)
mondjuk azért 20 felül már nehezen tudnék ilyet elképzelni..
annál is inkább mert nekem aza bajom az ilyenekkel,hogy akik ilyen behatárolhatóan egy stílust képviselnek,rohadtul azt képzelik hogy nagy egyéniségek,pedig ha követsz vmit már eleve nem lehetsz olyan hú de nagy személység(a feltünés az más tészta).De ez azokra vonatkozik akik nem növik ki..:PReméljük te ki fogod,de addig is aranyos!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!