Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyelli magát vajon? Mit tegyek?
Elég kínos a szituáció, de nem tudok mit csinálni, hátha valaki tud valamit mondani rá.
Múlt hét csütörtökön volt a legelső randim azzal a lánnyal, akibe évek óta távolról szerelmes voltam, de sosem mertem elhívni randira, meg barátja volt meg ilyenek. Két hete bátorságot vettem magamon és odaálltam elé, meghívta egy vacsorára a lakásomra. Szépen kitakarítottam, főztem meg minden klappolt.
Megjön a lány, beszélgetünk, majd leülünk vacsorázni. Láttam már előtte is rajta, hogy kissé feszeng, de betudtam ezt annak, hogy ő is izgul. De nem emiatt...
A vacsora közben hát hogy is mondjam, a pukizott kifejezés elég enyhe. Egyrészt kissé hangos volt, bár teljesen csöndben voltunk pont ekkor, mert mindketten ettünk, épp nem beszéltünk, a másik meg az, hogy hmmm... eléggé lehetett érezni. Ezt ő is észrevette és láttam rajta, hogy elpirosodik az arca, én meg mondtam, hogy hú, de meleg van, kicsit kinyitom az ablakot. Amit kinyitottam, de nem nyugodott le és pár perc múlva elviharzott. Azóta nem veszi fel a telefont, ma az egyetemre se jött be.
Tisztában vagyok azzal, hogy a lányok a közhiedelemmel ellentétben nem eper szagút pukiznak és alakút kakilnak, szóval nekem nem volt akkor sem és most se nagyon gondom vele, de ezt nem tudom vele megértetni.
Lányok! Tényleg ekkora nagy ciki az ilyen számotokra, hogy ennyire elkerülitek emiatt a másikat?
Írtam már neki SMS-sen, meg e-mailen is, hogy ez számomra nem probléma, nem fogok emiatt rosszul nézni rá és megértem, de semmi válasz rá. :(
Én is rosszul érezném emiatt magam, így teljesen át tudom érezni.
Viszont az ablakot muszáj volt kinyitni, mert nem lehet leírni, milyen büdös volt, komolyan. Tudom, nem szép dolog ilyet írni egy lányról, de nem volt más választásom. A bűzben meg még kellemetlenebb lett volna szerintem a helyzet.
Uhh szegény csaj :S
Hát magamból ki indulva én biztosan a szemed elé nem kerülnék többet.Főleg első randin... ez hát eléggé gáz, szó szerint.
Egyébként, lehet valami rosszat evett vagy esetleg valami betegséget elkapott.
Figyelj!Én azt tanácsolom egy időre hagyjad őt(1-2hét)majd írj neki levelet(elfogja olvasni, hidd el)!+ne részletezz, csak vezesd le neki röviden és érthetően, hogy te azért tovább folytatnád vele. És ha esetleg lesz több SOHA NE EMLÍTSD FEL EZT NEKI!
szerintem is hagyd egy ideig
de aztán meg csinálj úgy mint ha semmi se történt volna
egy szóval se hozd fel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!