Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyok legnagyobb resze miert csak a jokepu fiukra bukik es miert nem azokra akik bar nem neznek ki tul jol, de nagyon sok ertekekkel rendelkeznek?
A kérdésben majdnem hogy benne van a válasz is.
"A rosszindulatu valaszadokra akik pl azt mondjak, hogy azert mert ti is a cicababakra buktok, na rajuk nem vagyok kivancsi, mert ez nem igaz."
A nők meg az olyan palikra nem kíváncsiak, akik állandóan azt szajkózzák, hogy csak a jóképű pasikra buknak a lányok.
A lányok akármennyit papolnak a belső értékekről, vizsgálatok szerint ha mutatsz nekik egy képet egy pasiról, kb. 0,6 másodperc után el tudják dönteni, hogy tetszik-e nekik, és ezen az ítéleten a személyes ismerkedés nem sokat változtat. Ez van, a külső számít a lányoknál.
Az megint másik kérdés, hogy szerintem sok lány van, akinek tetszenél, de ők meg Neked nem tetszenek. Ez van, a külső számít a fiúknál is.
Teljesen átlagos férfinak érzem magam (külsőleg), és mégis megkapom akit akarok. Nem vagyok gazdag mielőtt azt hinnéd. Egyszerűen csak van stílusom és önbizalmam. Képes vagyok szórakoztatni a kiszemelt Nőt, első körben a szellemét, majd a testét és végül a lelkét.
Te se azon keseregj, hogy miért nincs Nőd, inkább tegyél ellene. Szép dolog, hogy szorgalmas vagy, de amiket írtál az majdhogynem alap elvárás. Én is dolgozom, naphosszat, ráadásul nem is veszélytelen a hivatásom, mellette egyetemet csinálok levelezőn és még sorolhatnám. Szóval ezek alap dolgok, ha normális Nőt akarsz. Ezek mellé kellene még magadra szedni némi önbizalmat. Első lépésben. A többi meg jön magától.
#6-os vagyok, megint.
Figyu, ha választhatok olyan pasi közt,
akivel megvan a (minimális) vonzalom -hogy téged idézzelek és belsőre nagyon bejön
ill. egy olyan pasi közt, akiért kívül-belül megőrülök
akkor még szép, hogy az utóbbit választom. Nemde? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!