Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is 25 és 30 között van a legnagyobb esélye egy lánynak párt találni?
Legalábbis én ezt tapasztalom,mert 25 alatti komoly kapcsolatra nem kell,mert még nagy eséllyel tanul és el kell tartani(és ehhez ma a legtöbb pasinak se kedve se anyagi háttere),a 30 feletti meg már "vénasszony",és attól is félnek a férfiak,hogy rögtön pottyant 1 gyereket, már ha csak megfogják a kezét is.
Én is 26 évesen találtam rá a férjemre
30/L
Szerintem igen.
Mégpedig azért, mert ugyan hangoztatják a Nök, hogy Ök alapjáraton érettebbek a Férfiaknál, de azért ez nem teljesen igaz. Tapasztalatom szerint egy Nö 25-28 éves korára ér el oda, hogy nem a hamis elvárásoknak akar megfelelni, hanem észreveszi azt is, mitöl Férfi egy Férfi. Meglátja azt, hogy alkalmas e apának....
Szerintem egy nő bármikor találhat partnert, párt, erre nincs szabály.
A legtöbben már 20-25 év között elkelnek, egyetem alatt, után. Egyetem alatt járnak egy-két pasival, majd az egyikhez hozzámennek.
30 felett is rengeteg a magányos férfi, akik párt keresnek, simán talál még 40 évesen is párt egy nő.
A férfiak többsége pedig szeretne családot, pont olyan nőt keres, aki pottyant egy-két gyereket neki. Inkább a nők azok, akik nem akarnak ma már szülni.
ma 14:44 vagyok.
Érdekes a meglátásod utolsó, mert ha Nekem lenne valakim aki kellöképpen érett a gyerekvállaláshoz, akkor nem jelentene akadályt, holott csak 22 vagyok!
# 9
már bocs, de a 14:44 én vagyok, ne írogass a nevemben
a százalékod elárulja, hogy nem te vagy én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!