Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találok olyan lányt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan lányt aki szeret filozofálgatni?

Figyelt kérdés
Bármikor mikor felvetem egy lánynak, nem nagyon tetszik nekik a téma.
2012. márc. 18. 00:21
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy eddig álmodtál és most kelsz fel valójában.
2012. márc. 18. 02:00
 32/36 anonim ***** válasza:
Hmm..Ez tetszett:) Köszi;)
2012. márc. 18. 02:00
 33/36 anonim ***** válasza:

"Hol találok olyan lányt aki szeret filozofálgatni?"

Nem szeretnek általában. És óvakodj azoktól, akik mégis.

"Bármikor mikor felvetem egy lánynak, nem nagyon tetszik nekik a téma."

Így veted fel, hogy "Filozofáljunk!"? Akkor nem csodálom.

2012. márc. 18. 05:10
 34/36 anonim ***** válasza:

Én pl. szeretek filozgatni, környezetemben kicsit hülyének is néznek, mert túl sokat agyalok, szeretek komolyabb dolgokról elgondolkodni, beszélgetni, nem csak olyanokról, hogy "na ki mennyit hányt a múltkori bulin", meg ezt a "mi lenne ha " dolgot is csípem néha.

Filozófia órán pedig mindig kiröhögték a tanárt, de bennem mindig elindított egy gondolkodási folyamatot, amit aztán továbbgörgethettem és mindenfélére próbáltam választ találni. De végre nem csak magammal tudok társalogni, hanem találtam hozzá "partnert" :P

(20/l)

2012. márc. 18. 09:11
 35/36 anonim ***** válasza:

Ja és igen, kérdés az, hgoy hogy veted fel a témát! Mert ha úgy, hogy "na van kedved filozofálgatni egy kicsit?", akkor valószínűleg az nem fog bejönni... :P

Hanem mondjuk elkezdesz mesélni egy érdekes dolgot, amit hallottál/láttál és arról mi jutott eszedbe, mi a véleményed, és érdeklődsz arról, hogy a másik hogyan vélekedik a témáról. ÉS ha az illetőt egyáltalán nem érdekli, akkor az úgyis ki fog derülni, és mehetsz tovább... :D

előző voltam

2012. márc. 18. 09:13
 36/36 anonim ***** válasza:
43%
ilyen agykapacitást nőtől ne várj el hogy ebben a témában érdemi tevékenységet tudna folytatni. Legtöbbször csak mély kuss tellik ki mindegyiktől.
2012. márc. 18. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!