Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan lányt aki szeret filozofálgatni?
"Hol találok olyan lányt aki szeret filozofálgatni?"
Nem szeretnek általában. És óvakodj azoktól, akik mégis.
"Bármikor mikor felvetem egy lánynak, nem nagyon tetszik nekik a téma."
Így veted fel, hogy "Filozofáljunk!"? Akkor nem csodálom.
Én pl. szeretek filozgatni, környezetemben kicsit hülyének is néznek, mert túl sokat agyalok, szeretek komolyabb dolgokról elgondolkodni, beszélgetni, nem csak olyanokról, hogy "na ki mennyit hányt a múltkori bulin", meg ezt a "mi lenne ha " dolgot is csípem néha.
Filozófia órán pedig mindig kiröhögték a tanárt, de bennem mindig elindított egy gondolkodási folyamatot, amit aztán továbbgörgethettem és mindenfélére próbáltam választ találni. De végre nem csak magammal tudok társalogni, hanem találtam hozzá "partnert" :P
(20/l)
Ja és igen, kérdés az, hgoy hogy veted fel a témát! Mert ha úgy, hogy "na van kedved filozofálgatni egy kicsit?", akkor valószínűleg az nem fog bejönni... :P
Hanem mondjuk elkezdesz mesélni egy érdekes dolgot, amit hallottál/láttál és arról mi jutott eszedbe, mi a véleményed, és érdeklődsz arról, hogy a másik hogyan vélekedik a témáról. ÉS ha az illetőt egyáltalán nem érdekli, akkor az úgyis ki fog derülni, és mehetsz tovább... :D
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!